דרוש מידע דברים פשוטים שלא ידעתי

כדי לפתוח סתימה בכיריים של גז לא צריך את המחט המיוחד
אלא אפשר לקחת את חוט הברזל הדק שנמצא במסכה כירורגית שמטרתה להדק את המסכה על האף לקלף מהפלסטיק ויש לכם מחט מעולה לפתיחת הסתימה
או את הברזל של הסוגר של הלחם

אלא אפשר לקחת את חוט הברזל הדק שנמצא במסכה כירורגית שמטרתה להדק את המסכה על האף לקלף מהפלסטיק ויש לכם מחט מעולה לפתיחת הסתימה
אני משתמש בחוט שנמצא בסוגר של הלחם ודומיו
זה יותר קשיח

בעניין הנ"ל
אצלי יש בעיה הפוכה עוצמת האש חזקה מדי (גם על הכי נמוך) למי יש רעיון איך לטפל בזה

לקלף ראש שום בבת אח בלי הריחח.
קחו ראש שום שימו בסיר קטן( צריך שהשום יהיה יבש)
תנערו חזק לכל הכיוונים אחרי בערך חצי דקה /דקה יצאו לכם שיניים שלמות מקולפות.
בלת"ק,
כמעט לא קראת תגובות
אבל הרעיון הנ"ל, אולי מישהו כבר כתב
נכון גם לקילוף ביצים קשות
אני מרוקנת את המים של הבישול,
מנערת את הסיר, שהביצים ידפקו בדפנות,
כמה דפיקות, והקליפות מתנתקות מהביצה, אני מורידה חתיכת קליפה, וכל הקליפה אצלי ביד
צ'יק צ'אק והביצים מקולפות בלי חורים

בלת"ק,
כמעט לא קראת תגובות
אבל הרעיון הנ"ל, אולי מישהו כבר כתב
נכון גם לקילוף ביצים קשות
אני מרוקנת את המים של הבישול,
מנערת את הסיר, שהביצים ידפקו בדפנות,
כמה דפיקות, והקליפות מתנתקות מהביצה, אני מורידה חתיכת קליפה, וכל הקליפה אצלי ביד
צ'יק צ'אק והביצים מקולפות בלי חורים
@נס שאני כאן
ממש נס שאת כאן!!:ROFLMAO:

נדמה, כי 'דור המסכות' כבר שוכח מן הכיריים לטובת האינדוקציה.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה