אצלי לא קורה כלוםהסרטת מסך בלי שום תוכנה ותוספים
פשוט לוחצים
Win + G
ובוחרים הסרטת מסך
עובד פצצה גם על נמלים!בלת"ק
שימושי לי מאד:
כדי לחסל יתושים, ביום, בלילה, (הילדים שלי אלרגים לעקיצות)
פשוט לרסס עליהם עם סנו קליר. גם באמצע מעופם.
שפריץ אחד, הם נוחתים, לוקחים עם טישו, וחסל...
לא יודעת מה עשיתי לפני כן!
עוד תועלת: מוסיף לחות לאוויר. (החימום מייבש)מייבש בחינם שגם לא הורס בגדים- תולים כביסה בחדר שבו מדליקים חימום. (חדר ילדים/ שינה / בחדר הכי פחות צפוף בבית. מדליקים חימום בכל מקרה בקור הזה.) בדוק! עד הבוקר הכל יבש!
איזה מערכת הפעלה?הסרטת מסך בלי שום תוכנה ותוספים
פשוט לוחצים
Win + G
ובוחרים הסרטת מסך
צריך לרסק את הציפורן?אז שתדעו, שנמלים לא שורדות ציפורן. כן, זה מההבדלה.
חיסלתי קן רציני עם ציפורן טחון. (באחת הפעמים כשזריתי - נוצרה שכבה קטנה על נמלה שמנה. הנמלה התמוטטה ומתה! היא לא ניערה, לא עשתה כלום. פשוט לא שרדה את זה.)
ווינדוס (לוקח כמה שניות עד שזה עולה)איזה מערכת הפעלה?
יש ציפורן טחון בכל חנות מכולת סבירה.צריך לרסק את הציפורן?
הבנתי את זה, לפי המקש שכתבת.ווינדוס (לוקח כמה שניות עד שזה עולה)
לי יש 10 proהבנתי את זה, לפי המקש שכתבת.
השאלה איזה גרסה...
11?
מרחתי ספארק 24% חומר פעיללמרוח סב
למרוח סבון כלים ולכבס, ניסית?
גם הספארק שלי הוא 24% בכל מקרה עדיף פיירי?כתבה שניסתה ספארק.מנסיון, פרי 24% לפחות הוא עוזר
תוכלי לעשות צילום מסך ולסמן היכן מסריטים? מצאתי הקלטת שמע וצילום מסך, אבל לא הסרטההסרטת מסך בלי שום תוכנה ותוספים
פשוט לוחצים
Win + G
ובוחרים הסרטת מסך
תרססי מסיר שומנים, של סנט מוריץ, מניסיון עוזר, אבל תכבסי מיד כדי שלא יעשה קרע בבגדאודה לעזרתכן,
איך מסירים כתם שמן גדול מבד סריג?
שמתי סבון ספארק על הכתם ותליתי בשמש אבל לא עזר
פשוט זורקים לפח!כדי להוריד כתמי שומן ולכלוך מקופסת פלסטיק:
שמים בקופסא מים, סבון כלים, ונייר סופג - וכל הלכלוך נספג בנייר...
תנסיתוכלי לעשות צילום מסך ולסמן היכן מסריטים? מצאתי הקלטת שמע וצילום מסך, אבל לא הסרטה
תודה רבה
יש מטקה חשמלית ( עם בטריות) שמחשמלת את היתושים/ זבובים ומאד קל לתפוס איתה ואין שום גועל לאסוף את המתים..לגבי יתושים
אצלי בבית היה לי לפני כחודשיים כל הלילה עקיצות...
לקחתי מגבון פשוט עברתי בכל הבית איפה שראיתי יתוש מחצתי אותו למוות ....
ומאז אפי' עקיצה אחת (כמובן מתי שאני רואה יתוש מוחץ אותו....)
מגעיל קצת אבל בתכל'ס זה מה שעזר לי יותר טוב מכל הספריים למיניהם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים