לא מדויק ולא נכוןמדובר בפעולה כימית שלכאורה מקלפת שכבה של כסף, לא משהו שתראי ב201 שנים הקרובות
אקונומיקה אמורה לעזורבגד לבן עם כתמי צבע (לא ברור בדיוק ממה. כנראה צבע שירד בעקבות גשם ונדבק על הבגד)
בנוסף כתמי בוץ
השרתי באוקסיג'ן שעה וכיבסתי 60 מעלות.
הכתמים לא ירדו.
הבגד יקר לי מאודדד
יש איך לעזור לזה לחזור לעצמו???
תודההה
לא מפחיד??אקונומיקה אמורה לעזור
(במידה והבגד לבן לגמרי ולא שמנת)
שואלת גם, להשרות באקנומיקה, או לשים במכונת כביסה? איזה כמות? משנה סוג של אקנומיקה? (יש לי גם בתוספת חומר ניקוי וגם בלי)אקונומיקה אמורה לעזור
(במידה והבגד לבן לגמרי ולא שמנת)
אם לא לבן לגמרי זה אכן בעייתילא מפחיד??
הבגד לבן ברובו, יש לו גם דוגמא.
השאלה היא אם זה לא מפחיד שיהרוס לגמרי.
וגם, איך שמים?
נסי להשרות במים עם ג'ל אורניםיש איך לעזור לזה לחזור לעצמו???
תמרחי בעדינות עם קיסם אוזניים על המקומות המוכתמים.שואלת גם, להשרות באקנומיקה, או לשים במכונת כביסה? איזה כמות? משנה סוג של אקנומיקה? (יש לי גם בתוספת חומר ניקוי וגם בלי)
אולי תנסי לנקות עם חומץ רגיל? לא הייתי ממליצה על אקונומיקה, כי זה לא ממש משאיר את הבגד לבן, אלא מוסיף לו צבע ורדרד כזה מכוער.בגד לבן עם כתמי צבע (לא ברור בדיוק ממה. כנראה צבע שירד בעקבות גשם ונדבק על הבגד)
בנוסף כתמי בוץ
השרתי באוקסיג'ן שעה וכיבסתי 60 מעלות.
הכתמים לא ירדו.
הבגד יקר לי מאודדד
יש איך לעזור לזה לחזור לעצמו???
תודההה
מה זה?נסי להשרות במים עם ג'ל אורנים
או להוסיף קצת למכונה
ג'ל אורנים של סנו עולה בערך 15 שקל בכל סופרמה זה?
איפה קונים?
תודה רבה!!קלוד ממליץ:
אני מבינה שיש לך בגד לבן עם כתמי צבע (כנראה מצבע שירד בגשם ונדבק על הבגד) וכתמי בוץ. השרית אותו באוקסיג'ן במשך שעה וכיבסת ב-60 מעלות, אבל הכתמים לא ירדו. הבגד מאוד יקר לך ואת/ה מחפש/ת דרך להחזיר אותו למצבו הקודם.
הנה כמה שיטות שאת/ה יכול/ה לנסות:
- חומץ לבן וסודה לשתייה: הכן/י משחה מסודה לשתייה וחומץ לבן, מרח/י ישירות על הכתמים, השאר/י למשך 30 דקות, ואז כבס/י שוב.
- מיץ לימון: מרח/י מיץ לימון על הכתמים, הנח/י את הבגד בשמש ישירה למשך מספר שעות (השמש פועלת כמלבין טבעי), ואז כבס/י.
- מי חמצן: בדוק/י קודם באזור קטן ונסתר. מרח/י ישירות על הכתמים, השאר/י למשך 30 דקות, ואז כבס/י.
- מסיר כתמים מקצועי: מוצרים כמו ואניש אוקסי אקשן או K2r עשויים להיות יעילים נגד כתמים עקשניים אלה.
- ניקוי יבש מקצועי: אם הבגד מאוד יקר לך, שקול/י לקחת אותו למנקה מקצועי ולהסביר את המצב.
עבור כתמי הבוץ ספציפית, נסה/י לתת להם להתייבש לחלוטין תחילה, ואז להבריש כמה שיותר לפני טיפול בכתם הנותר.
חשוב: תמיד בדוק/י את תווית הטיפול של הבגד לפני שאת/ה מנסה כל אחת מהשיטות האלה, ובדוק/י כל פתרון על אזור נסתר תחילה.
קרה לנו לחולצות לבנות,קרדיגן לילדה סרוג דק התמלא עובש
אחרי כביסה גיליתי את זה
יש סיכוי? אקנומיקה מלבינה כתמי עובש?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים