דברים שאין להם שיעור

• הוסף לסימניות
לפני כשנה לערך בקשתי את הגולשים באתר לסייע בהכנסת כלה נצרכת. מאחורי נצבה קופת החסד בעיר אשדוד ורבני הקהילה אליה משתייכת המשפחה, שהכירו הכר היטב את המקרה. ב"ה ההיענות היתה יפה והכלה עם משפחתה היקרה זכו לסיוע שהקל עליהם בתקופה טרופה במיוחד.

גם הפעם ברצוני לבקשכם לתת יד למקרה נוסף שהובא לידיעתי, לא לפני שאשתף בסיפור אישי במיוחד. שקלתי רבות בדעתי האם לעלותו עלי פורום, והמחשבה שפרסומו יסייע במצווה חשובה זו היא שהכריעה את הכף.

היינו נשואים מספר נכבד של שנים וחיכינו לילדים שבוששו לבוא. נבואות הזעם של רופאים מסוימים כמעט וריפו את ידינו. תשעה חודשים לאחר נישואי הכלה, ברח' אלול תשע"ג, זכיתי ללדת את בתי הבכורה. מעט אחר נישואי אותה כלה התבשרתי שאני מצפה ללידה.

איני יודעת חשבונות שמים. האם המצווה הזו היא שהכריעה את הכף? יתכן. ודאי שהיא הוסיפה לי זכויות רבות. הלוואי שאזכה לניסים נוספים כזה שזכיתי לו. התעזרו לי בכך?

מצורפים בזאת מכתבי המלצה ועדותו של ש"ב, ר' מרדכי וינריך (מפעל חסד) המוכר לרבים מתושבי אשדוד: פנו אלי מקופת החסד של אשדוד בבקשה לעזור ולסייע לכלה נזקקת ביותר, אני מכיר את המשפחה, ואכן המצוקה שם אמיתית ומחרידה.

תזכו למצוות ולרב טוב.

קבצים מצורפים

• מכתב אישי להכנסת כלה.pdf
    KB 137.5 · צפיות: 24
  • תמיכה צק קופת החסד.pdf
    KB 41.8 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
נציג קופת החסד של אשדוד הבהיר:
בנתיים השגנו: אולם/תזמורת/צלם/שמלת כלה/ כריות/בגדים לכלה/השכרת שמלות לחלק מהבנות/מוצרי חשמל בתרומה מלאה מחנויות.
נשאר להשיג: שמיכות /מצעים/מגבות/כלי מטבח/ כלי בית כללי/ הלבשה לאם לחתונה /כסף למלא את הבית של הזוג לקראת הכניסה/ ביגוד לאחי ואחיותיי הכלה ועוד.

• הוסף לסימניות
פנו אלי מספר אשדודיות רחבות לב שרצו להרים תרומתן. בפניות שבה ונשנתה השאלה להיכן ולמי למסור את התרומות.
הכתובת לברור מוקדי ההתרמה היא ציפי, טל' 08-8658457

אני גרה בבני ברק, ויכולה לשמש כתחנת איסוף בעיר זו.

• הוסף לסימניות
בפעם המאה אני קוראת את הכתוב למעלה ובפעם המאה מציפות הדמעות את העינים.
הלוואי שתזכי לזכות ותזכי לניסים, יחד עם כל המצפים לישועה.

• הוסף לסימניות
פרוגיסטים יקרים, כלה נוספת הנישאת בקרוב מצפה לעזרתכם. גם כאן קופת החסד האשדודית משמשת כגב, ויש המלצות.
בזכות נדיבות לבכם נזכה כולנו לבשורות טובות, ישועות ונחמות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1425562:
פרוגיסטים יקרים, כלה נוספת הנישאת בקרוב מצפה לעזרתכם. גם כאן קופת החסד האשדודית משמשת כגב, ויש המלצות.
בזכות נדיבות לבכם נזכה כולנו לבשורות טובות, ישועות ונחמות.

אילו פריטים חסרים?

• הוסף לסימניות
מעיל לכלה
פאה
מטפחות
ביגוד לכלה ולבני המשפחה
הנעלה לכלה ולבני המשפחה
נעלי בית
הלבשה אישית
כותנות
תשלום למדריכה
מוצרי חשמל
ריהוט
שכירות לזוג
מוצרים לבית
נדוניה: מצעים, מגבות, כריות, שמיכות פוך
שקית לטלית ותפילין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה