דברים שחשבתי כששתיתי קפה

• הוסף לסימניות
לדעתי אי אפשר לבוא לגברים ולומר שלא מתאים שיגיבו כאן
הרי לשנות אותם כבר סיכמנו שאי אפשר...(נשאיר את המלאכה לכל אישה בביתה ;))
אולי ננסה אנו לשנות את עצמינו ולשמור את כל ''הנושאים החמים'' באמת לספסל בגינה ששם הגברים לא נמצאים....

• הוסף לסימניות
סליחה?
אם היית יושבת באמצע עזרת גברים ומתחילה לשוחח בקולי קולות, יש מצב שהיו מתערבים ומגיבים לך...
לא הבנתי למה להעיף את הגברים? אולי להעיף את הנשים?
כל נושא שמועלה כל אחד יכול לצפות ולהגיב עליו כראות עיניו. ומי שמעלה נושא צריך לקחת את זה בחשבון.
אם היה נפתח אשכול גברי - אין אשה אחת שהייתה נשארת בחוץ. מבטיחה.

הפורום כאן הוא לא טאבו נשי.
הגיע הזמן שתגדלו ותבינו כבר!
הוא חשוף לכל העולם, ולא רק לגברים גם לבחורים ובחורות ולעיתים אף ילדים.
קחו אחריות על מילה שאתם כותבים.

וכבר מזמן היה צריך להעיף את כל דיוני חדר לידה/נשים. המקום שלהם ממש לא כאן, בטח לא כל עוד הפורום פתוח לכל מאן דבעי.

פה באמת חבל שאי אפש לתת יותר מלייק אחד!!
כל הכבוד על שרותי עריכת דין , דוברות, וייצוג הצד הגברי.

• הוסף לסימניות
האם גם בעת שמחה או תפילה
היית נכנס לעזרה?
מתערב בשיחה
מביע דעה
מגיב מנסה להבין?

אפשר לדון כללית על פורום שמיועד לגברים ולנשים האם ראוי שיהיה או לא.
ברגע שקיים פורום כזה ולמישהו נראה שזה בעייתי, הרשות בידו לא להשתתף.
מעבר לזה, כל אחד ואחת אמורים לשמור על עצמם בצורת התגובה, בסגנון הפניה ובנושא המדובר.
התגובות אמורות להיות ענייניות ובשפה מתאימה. מידי פעם כדאי להזכיר את זה לעצמנו, כי לפעמים קצת נסחפים.
יש אשכולות שהם במובהק יותר של נשים. לגבי האשכול המדובר, זה כלל וכלל לא ברור.

בכל מקרה, ההשוואות שעושים כאן לפעמים לאם היית מתערב בספסל בגינה או נכנס לעזרה - הם לא השוואות נכונות. יש הבדל מהותי בין לשהות בערבוב לבין לכתוב.
ואם אין הבדל - הלא אסור באיסור חמור להשתתף בכזה פורום ולא משנה מה השיח ומה נושא האשכול.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מבלי להכנס לפרטים של ה"אשכול" המדובר,
ובאמונה שכל אחד מנסה למצוא את השביל הראוי
ובלי לדבר על הגברים שכותבים, שומעים וכו'.

לא ראיתי שישנה התייחסות לצד הנשי.
לכבוד שלנו כנשים.

כשכתוב "כל כבודה בת מלך פנימה"
אף אחד לא מזכיר שם גברים!!!

בהתלבטות של לספר או לא, חשובנה רק עלינו כנשים, האם כל דבר ראוי שיחשף בבמה פומבית.
ההסתתרות תחת שם ניק עלום לא משנה את התמונה.
ופורום הוא במה ציבורית לכל דבר ועניין!
זה לא ספסל בגינה, ולא טלפון לאחות או שכנה.
זה לעמוד על ספסל בגינה ולדבר ברמקול.
שששש.... כולם שומעים קצת ב-שקט.
בשבילך, בשבילנו...

• הוסף לסימניות
בהתלבטות של לספר או לא, חשובנה רק עלינו כנשים, האם כל דבר ראוי שיחשף בבמה פומבית.

בהחלט.
אך יש גם צד שני. אנשים לא תמיד יודעים מה לעשות ולמי לפנות ואיך להתייחס. והם מקבלים כאן סוג של סיעור מוחות. לפעמים זה מועיל להם מאוד.

• הוסף לסימניות
פה באמת חבל שאי אפש לתת יותר מלייק אחד!!
כל הכבוד על שרותי עריכת דין , דוברות, וייצוג הצד הגברי.

לא מייצגת אף אחד.
הסתכלות ראלית, זה הכל.

• הוסף לסימניות
מבלי להכנס לפרטים של ה"אשכול" המדובר,
ובאמונה שכל אחד מנסה למצוא את השביל הראוי
ובלי לדבר על הגברים שכותבים, שומעים וכו'.

לא ראיתי שישנה התייחסות לצד הנשי.
לכבוד שלנו כנשים.

כשכתוב "כל כבודה בת מלך פנימה"
אף אחד לא מזכיר שם גברים!!!

ההסתתרות תחת שם ניק עלום לא משנה את התמונה.
ופורום הוא במה ציבורית לכל דבר ועניין!
זה לא ספסל בגינה, ולא טלפון לאחות או שכנה.
זה לעמוד על ספסל בגינה ולדבר ברמקול.
שששש.... כולם שומעים קצת ב-שקט.
בשבילך, בשבילנו...

קול בוגר ושפוי!

• הוסף לסימניות
לדעתי- אם היה כתוב על כל ניק- בצד, איפה שכתוב משתמש... ומקצוע וכו'.- אם היה כתוב שם גם גבר\ אישה.... היה נכסך פה הרבה.
אני אישיתי- כבר קרה לי שרציתי להגיב למישהו, ולא עלה בדעתי שזה גבר. כתבתי הודעה עסיסית... כמו אישה אל אישה. ופתאום נופל לי האסימון: "היי! זה גבר".... ואני ממש לא בקטע להתחיל להתכתב פה בדיון מעורב... זה פשוט לא מתאים לי. (לא קשור ל'להעיף או לא להעיף')
אני חושבת שזה יכול להיות מוצלח. לא? מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
לדעתי- אם היה כתוב על כל ניק- בצד, איפה שכתוב משתמש... ומקצוע וכו'.- אם היה כתוב שם גם גבר\ אישה.... היה נכסך פה הרבה.
אני אישיתי- כבר קרה לי שרציתי להגיב למישהו, ולא עלה בדעתי שזה גבר. כתבתי הודעה עסיסית... כמו אישה אל אישה. ופתאום נופל לי האסימון: "היי! זה גבר".... ואני ממש לא בקטע להתחיל להתכתב פה בדיון מעורב... זה פשוט לא מתאים לי. (לא קשור ל'להעיף או לא להעיף')
הצעה עתיקה, שטעותה בצידה.

• הוסף לסימניות

היה טוב אם לפי שם הניק של כל אחד היו יודעים. והרוב - אכן כך. כאלה שלא ברור לפי השם - אכן כדאי להיזהר, להיות מודעים לבעיה. לפעמים אפשר להסתכל בהודעות קודמות ולפי זה לדעת.

• הוסף לסימניות
וכבר מזמן היה צריך להעיף את כל דיוני חדר לידה/נשים. המקום שלהם ממש לא כאן, בטח לא כל עוד הפורום פתוח לכל מאן דבעי.

הדיונים הללו מועילים לרבות. יש המון נשים שקיבלו מידע חשוב ואפילו קריטי, באשכולות ייעוץ רפואיים. לחלק מהן אין גישה למקורות מידע אחרים.

לענ"ד, עדיף לא למחוק דיונים כאלו, רק להזכיר לכולן לשמור על כתיבה עניינית ועדינה.
(כמו שכתבה פעם מישהי: אין כל רע בכך שבחור ייכנס לאשכול, ויקרא שד"ר גזר הוא מנתח מומלץ וד"ר חסה מומחה להיפוכים).
אפשר גם להקפיד שבכל אשכול בנושאים רגישים, תהיה הפניית תשומת לב בכותרת, לכך שמדובר באשכול נשי. כך כל גבר יוכל לבחור האם מתאים ונכון לו להכנס לשם.

• הוסף לסימניות
אמן, שכולם היו תמימים ככה...
מי שרוצה לרמות בכוונה, אין על זה שליטה. מדברים על אנשים נורמליים.
לא תמימות.
ני מדברת על אלו שלא רוצים לכתוב במעורב(.....)
פשוט, רק רוצים לדעת- מי כותב פה? גבר? אישה? המין שלי- נגיב. לא המין שלי- לא נגיב. זהו.
מי שמזדהה לדוג'- כאישה. ובעצם הוא גבר- בעייתו. אני לא בקטע להקים חברת חקירות וכו' לראות למי להגיב ולמי לא.
מלמעלה. אישה? אני מגיבה. גבר? שומרת על שתיקה. זהו.
לכל שאר המתוחכמים- לא לזה התכוון משורר...

• הוסף לסימניות
שימו לב שיש כאן הרבה ניקים משותפים לבעל והאישה.
את שם הניק שלי לדוג' פתח בעלי ומאותו יום לא נראה לי שראה שוב את האתר,
אני לעומתו גיליתי את 'אמריקה' קצת אחרי שפתח את הניק ומאז יצרתי תלות של ממש בפרוג.
רוצים לקנות משהו? רגע, אבדוק מה ממליצים בפרוג.
תופעה רפואית לא ברורה? בודקת בפרוג.
עוגה לשבת? רק מפרוג!
ו... כן גם מהאשכול בנושא הטיפול הרגשי נעזרתי מאד מאד מאד!
אז כן, הדיונים האלה מועילים ומוסיפים וחלק ניכר מהיכולת להיעזר בנושאים רגישים היא האנונימיות שיכולה להיות מסוכנת ויכולה במקביל להיות מבורכת.

תיכף אבדוק אם אפשר לשנות את שם המשתמש......

• הוסף לסימניות
הדיונים הללו מועילים לרבות. יש המון נשים שקיבלו מידע חשוב ואפילו קריטי, באשכולות ייעוץ רפואיים. לחלק מהן אין גישה למקורות מידע אחרים.

לענ"ד, עדיף לא למחוק דיונים כאלו, רק להזכיר לכולן לשמור על כתיבה עניינית ועדינה.
(כמו שכתבה פעם מישהי: אין כל רע בכך שבחור ייכנס לאשכול, ויקרא שד"ר גזר הוא מנתח מומלץ וד"ר חסה מומחה להיפוכים).
אפשר גם להקפיד שבכל אשכול בנושאים רגישים, תהיה הפניית תשומת לב בכותרת, לכך שמדובר באשכול נשי. כך כל גבר יוכל לבחור האם מתאים ונכון לו להכנס לשם.

מסכימה עם זה שיש מידע שחשוב לדעת.
אם זה היה מסתכם בזה - מצוין.
גם את וגם אני קראנו פה תיאורי לידה מרטיטי לב... וסיפורי הריון נוטפי דמע...
כך שהמידע הזה לא כזה תמים ונטרלי, הוא מלווה בהמון הגיגים, שיתופים, תחושות, רגשות וכמעט דמעות מסביב... ולפעמים אני קצת מתביישת בשביל כל מיני תגובות עלומות.

• הוסף לסימניות
נכון מאד..!!!
בדיוק זו הסיבה שחתמתי את שמי למטה, ותחום עיסוקי,
כדי שלא יווצרו בעיות.

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי בפורום כזה שהוא ציבורי,
לא מתאים תיאורי רגשות ושאלות על תחושות ומחשבות.
אלא בעיקר שאלות ענייניות וטכניות שהתשובות עליהם הם עובדות ותשובות ברורות..
( מתכונים, רפואה כללית, יד שנייה, וכו׳..)
מה שנוצר פה זה הכי לא ״מה טובו אוהליך יעקב ״...
הנזק הוא עצום ביחס לתועלת!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה