דברים שנתלים על מוט- איקאה?

• הוסף לסימניות
קיבלנו מטבח חמוד (לא עדכני בכלל) וחסר לי קצת אכסון. בתמונה שצילמתי שבאנו לראות את הבית יש מוט במטבח ועליו תלויים מדף למלח וכד' ששת ומתקן לנייר סופג נילון נצמד ונייר כסף
חשבתי שזה מאיקאה אבל אני לא מצליחה למצוא שם אולי תעזרו לי? אם ראיתם משהו שיכול להתלות על מקל ניקל. המקל נשאר והשאר הלך..
כיוון למחלקה הנכונה אול לחנות אחרת יעזרו לי מאד
IMG_2680.JPG

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
חיפשתי שם ואין...
יש עוד חנויות שמוכרות משהו בסגנון??

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת?
יש שם מלא דברים למוט.

ועוד..

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת?
יש שם מלא דברים למוט.

ועוד..
ראיתי אותם
אני מחפשת ספציפית מגש להניח בו מלח ותבלינים- שנתלה על המוט הזה
ומתקן לניר כסף נילון נצמד ונייר סופג. יש שם רק נייר סופג.
והמגש שהעלית זה ייבוש כלים.
ממש תודה!!!

• הוסף לסימניות
נראה לי הכי פשוט שתתקשרי לדיירת הקודמת ותשאלי איפה קנתה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ktk80455.jpg
    ktk80455.jpg
    KB 130.1 · צפיות: 40
  • ktk80475.jpg
    ktk80475.jpg
    KB 145.1 · צפיות: 38
  • ktk80425.jpg
    ktk80425.jpg
    KB 134.8 · צפיות: 28
  • ktk80435.jpg
    ktk80435.jpg
    KB 133.8 · צפיות: 71
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה המקור שמה הם קנו את מה שהיה תלוי והעלות של 2 הנתלים הללו היא מעל 1000 ש"ח. חשבתי איקאה לא הרבה מעבר...
חשבתי לעשות שם ארונות וזהו. אבל אחותי המעצבת פנים טענה שזה מאורר את המטבח ולכן להשאיר שם את המתקן לתבלינים והמתקן לגלילים.
מה את אומרת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה