כללי דברי ברכה לפרוג היקרים מכולם

• הוסף לסימניות
בהזדמנות זו אני רוצה להודות להנהלת פרוג 'ר חיים דיקמן על אשר זיכה ומזכה אותנו ללמוד במקום הכי הטוב, הכי המקצועי, עם המורים מס' 1. וכן על האתר הכי טוב והכי שעוזר לכולם. אם זה במלה טובה או בדבר שצריך, הרבה ישר כוח.

אני זוכר בהתחלה שהתלבטתי עם ללמוד בפרוג, ואני רוצה להגיד לכל מי שמתלבט, שאין כמו ללמוד בפרוג, זהו המקום בהא הידיעה, חג שמח לכולם.

ולא לשכוח חייב איניש לבסומי עד שלא ידע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
שמא שתית כבר והתבסמת?!
היין נכנס והסוד כאן הוצאת?!
אם כן אף אני לכוסך אצטרף-
רק תביא לי בקבוק- כי אם לא- אתעלף!
אצטרף לברכות בהלל ושירים
ואשמח וארקוד עד מאה ועשרים...

• הוסף לסימניות
מצטרף אני לכל דברי עמירם יוסף,
ר' חיים וכל משפחת פרוג פורים שמח.

• הוסף לסימניות
אמנם לא זכיתי ולא זיכיתי.
אך לא רק שמעתי, גם ראיתי.
עבודות של החברי'ה שלמדו בפרוג.
פש...שש... ממש הדר כאתרוג.
אך אני חובבן ותו לא
על כן לא הייתה לי הזכות ללמוד פה.
אבל בכל אופן את שפתי לא אכלא
ובברכות עד בלי די אברכך
ר' חיים דיקמן תודה... אין לי מילים... שלך, מוטי נאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה