מקלחת זה עוד פינוק, יש דברים הרבה יותר בסיסיים שאי אפשר לציין כאן בפורוםכמה נכון כמה אמת
שלנו לא ראה מקלחת 3 שבועות!
מה זהה חוץ מתלבושת אחידה?היום כשכ''כ הרבה במדינה הם שמאלנים המעמד של החיילים ובחורי הישיבות די זהה..(בהסתייגות כמובן)
ובלי קשר ש בחורים צעירים מסכנים את החיים כפשוטומקלחת זה עוד פינוק, יש דברים הרבה יותר בסיסיים שאי אפשר לציין כאן בפורום
הם יוצאים עם רוח קרבית והרבה מוטיבציה, באמת כל הכבוד להם..אין מה לומר
ראינו, חווינו, לצערי קרוב משפחה מדרגה ראשונה עכשיו מחלים מפגיעה לא קלה, כשבאותו אירוע איבד חבר קרוב שעמד לידו והכדור סטה ממנו אליו. לא קל זה בלשון המעטה, ומעריכים ומצדיעים, מלאי הכרת הטוב ומתפללים על כל החיילים שמוסרים נפש למען כולם.ובלי קשר ש בחורים צעירים מסכנים את החיים כפשוטו
מי שלא ראתה כפות רגליים של בחור צעיר שלא הוריד נעליים צבאיות או החליף גרביים כמה שבועות לא תבין מה זה חייל לוחם
יש לנו גם בחור בישיבה שעבר תקופה לא פשוטה וזמן ארוך של שנה מעוברת שגם לו מגיע קצת חופשאם בגלל זה מוסרית צריך לבטל את בין הזמנים? שאלה שלא בטוח כמו שנשמע מדבריך שהתשובה עליה פשוטה וברורה שכן.
אכן.יש לנו גם בחור בישיבה שעבר תקופה לא פשוטה וזמן ארוך של שנה מעוברת שגם לו מגיע קצת חופש
אבל מה שיחליטו בהנהלת הישיבה זה מה שנעשה, אין לי צורך בדעה משל עצמי.
אויי הגלות והערב מה הם עשו לנו...כמה נכון כמה אמת
שלנו לא ראה מקלחת 3 שבועות!
אם אתה שומר עליו אז למה הוא לא חיבק אותך בכל בכוח ? ובכזאת התלהבות (למרות שהוא קצין-ליטאי)???אנקודתה קטנה ,
יש לי שכן קצין ביהלום,
שביום יום אנחנו אומרים שלום שלום מנומס,
אחרי כמה חודשים שהוא חזר מהעזה,
פשוט לא התאפקתי ראיתי אותו פשוט חיבקתי אותו בכל הכח (תבינו אני ליטאי!)
הודיתי לי על המאמץ והמסירות נפש,וסיפרתי לו שאנחנו יום יום מתפללים ולומדים להצלחתכם (באמת!)
והוא השיב אנחנו חייבים אתכם אלף למטה אלף למטה, הלימוד שלכם שומר עלינו,והוא סיפר לי כמה ניסים מכלי ראשון...
לא יודע מי השווהובכל מיני אשכולות שמתחילים להשוות לחיילים,למה?למה כל הזמן מזלזלים בקושי של בחורי הישיבות?בגלל שלחיילים יש קושי,אז לבחורים הכל תותים ואין להם קשיים?פתאם אותם ואת קשייהם אי אפשר להכיל?
באיזה מקום מקבלים השקפה שכזאת?אם אתה שומר עליו אז למה הוא לא חיבק אותך בכל בכוח ?
יושבים שבעה על הקשיים האלה..?מה כל הזמן מזלזלים בקושי של בחורי הישיבות?בגלל שלחיילים יש קושי,אז לבחורים הכל תותים ואין להם קשיים?פתאם אותם ואת קשייהם אי אפשר להכיל?
קודם כל- זה מרצונם החופשי,(של החיילים)ברובם,לא יודע מי השווה
אבל אין הבדל בין קושי של סיכון חיים לבין קושי להישאר עוד שבוע בישיבה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים