כללי דבר הזוי!

• הוסף לסימניות
ראיתם דבר כזה?
בקובץ שלי באינדיזיין כתוב כי אני מייצאת לפי די אף כתוב לי יי
זה קרה לי שוב במהלך העבודה שבאינידי היה כתוב סיימה ובפי די אף היה כתוב יימה.
במקרה השני מחקתי וכתבתי שוב וזה הסתדר אבח עם היי זה לא שינה!
מה לעשות?

קבצים מצורפים

• מוזר.jpg
    KB 132.9 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
בהדפסה לPDF זה גם קורה?

• הוסף לסימניות
איזה פונט זה?
זה לפעמים באג בפונטים לא איכותיים. קרה פעם והיה צורך להחליף פונט.
וזה כן עלול להופיע בהדפסה. (תנסי להדפיס דף אחד)

• הוסף לסימניות
לי קרה גם בהדפסה
ונאלצתי לסגור לJEGJ

• הוסף לסימניות
זה פונט של פונטביט.
מדובר בספר, ואני לא יכולה לסגור לJEGJ.
אנסה להדפיס וה' יעזור...

• הוסף לסימניות
קרה לי גם השבוע
כתבתי עוף, וביצוא הוא רשם ווף :)
פונט חוקי לגמרי, של פונטביט
הדפסתי לPDF והבעיה נפתרה
מוזר.

• הוסף לסימניות
הדפסתי והיי נשאר.
מה עושים??????????????????

• הוסף לסימניות
שימו לב שזה קורה רק איפה שיש מיקוף תבטלו המיקוף ותראו שזה מסתדר, כנראה שצריך משהו להגדיר

• הוסף לסימניות
נמצא הפתרון.
העתקתי את הטקסט לדף חדש והחזרתי בחזרה...
ב"ה!

• הוסף לסימניות
עקיבע ע. חבל שא"א לצלצל לך...
החזרתי את הטקסט למצב הראשון אני שעשיתי מה שעשיתי כנ"ל. ביטלתי את המיקוף וזה אכן הסתדר!

ואפרופו מיקוף. האם זה מקובל שבטבלאות יהיה מיקוף? נאלצתי לעשות זאת כדי לחסוך במקום.
מה אומרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה