- הוסף לסימניות
תגובה מאוד לא עניינית, צריך לעבוד עוד קצת על תחביר, ולסגנן משפטים בצורה יותר אינלגנטית...נכתב ע"י 312523;2290844:למה לקחת זמר ולהפוך אותו לליצן ???
צריך תמונה יותר מהצד קצת ויותר רצינות
לשים לב שלא יראה ילד חולה כמו עכשיו
תגובה מאוד לא עניינית, צריך לעבוד עוד קצת על תחביר, ולסגנן משפטים בצורה יותר אינלגנטית...נכתב ע"י 312523;2290844:למה לקחת זמר ולהפוך אותו לליצן ???
צריך תמונה יותר מהצד קצת ויותר רצינות
לשים לב שלא יראה ילד חולה כמו עכשיו
קדם כל תודה על התגובה המפורטת.נכתב ע"י קקטוס;2292119:דבר ראשון כל הכבוד, עבודה יפה מאוד, ולמרות זאת יש לי ביקורת על ההחלטות הצילומיות שלדעתי קצת בעייתיות.
מבחינת תאורה ראשונה טובה הרבה. הבעה פחות טובה, היא משדרת משהו מרוחק ומתנשא, אפילו מנותק, וזה מושפע מזווית הצילום.
בשניה תאורה שטוחה, האור צריך לבוא מול הפנים של המצולם, והקונטרסט הנמוך הופך אותה לאפרורית קצת משעממת.
אם זה היה אפשרי הייתי מחליף את העיבוד בין התמונות, והתוצאה היתה טובה הרבה.
נכתב ע"י יעל א;2292483:את התמונה השניה אני ממש לא אוהבת בעיקר בגלל העיבוד שהוציא אותה מהקשרה לגמרי, מבחינתי.מעלה את המקור ותראה את ההבדל
אבל שתיהן לא הבחירה שלי.. אלעד עשה את הבחירה והוא מומחה בתחומו.
מדהים כמה שעיבוד יכול להרוס תמונה טובה.נכתב ע"י יעל א;2292483:קדם כל תודה על התגובה המפורטת.
אם אתה מכיר את הזמר וראית תמונות אחרות שלו אז היית רואה שהוא ממש ידידותי כאן בתמונה הראשונה..
שנית.
את התמונה השניה אני ממש לא אוהבת בעיקר בגלל העיבוד שהוציא אותה מהקשרה לגמרי, מבחינתי.מעלה את המקור ותראה את ההבדל
אבל שתיהן לא הבחירה שלי.. אלעד עשה את הבחירה והוא מומחה בתחומו.
נכתב ע"י קקטוס;2302269:מדהים כמה שעיבוד יכול להרוס תמונה טובה.

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ערונית, אחוה פלוטקין, ירושליםםם ועוד 34 משתמשים37 //