דגימה דיגטלית של קלטת VCR

• הוסף לסימניות
אני רוצה לדגום קלטת VCR ואני יודעת שיש אפשרות לעשות זאת בצורה דיגיטלית ולא אנלוגית (במסרטה הישנה שלי יכולתי לחבר את מכשיר הוידיאו למסרטה הדיגיטלית - ואת המסרטה למחשב דרך הfire wire וכך להמיר)
מישהו יכול לתת לי הוראות איך לעשות זאת במסרטת HDV של פנסוניק -
איזו כבל נדרש ואיך נותנים הוראה למסרטה לקבל חומר מהמכשיר?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לא לכל מצלמת וידאו דיגיטלית יש את האופציה של וידאו IN, תבדקי מול היבואן אם בדגם שלך יש את הכניסה הזאת

• הוסף לסימניות
אגב, אל תרמי את עצמך, ברגע שזה יוצא מהVCR זה יוצא אנלוג, מזה משנה אם את ממירה את זה לדיגיטלי דרך כרטיס וידאו איכותי או דרך מצלמת וידאו שממירה את זה לאות דיגיטלי ואז ממיר את זה שוב לAVI דרך הפייר וייר?

• הוסף לסימניות
אכן, אם יש כרטיס וידיאו איכותי, זה לא משנה, אבל אם אין...

• הוסף לסימניות
אם אין אז אפשר להמיר אצלי :)

• הוסף לסימניות
אגב להמרות אני ממליץ על הכרטיס של חברת קנופוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;480087:
אגב להמרות אני ממליץ על הכרטיס של חברת קנופוס

מה האפשרויות שהכרטיס הזה נותן לך? כמה הוא עולה בערך?

• הוסף לסימניות
המגרעת האמיתית של כרטיס וידאו זה שתמיד מגיע היום שבו הוא מתחיל לזייף, דהיינו אין סינכרון בין התמונה לקול, בכרטיסים הזולים זה יכול לקרות אחרי 2 המרות , קנופוס יש להם מנגנון שנועל את הסינכרון כדי למנוע את הבעיות הנ"ל

• הוסף לסימניות
ADVC 110 קנופוס

כמדומני יש מכשיר שנקרא כך והוא עושה את הפעולה הנ"ל
ממיר מאות אנגלוגי לדיגיטלי
(מצויין למי שרוצה להוציא מהמחשב דרך יציאת DV לTV אנלוגי)

לתכונות
http://www.mokedor.com/products/advc110.html

ניתן להשיגו ביד 2 בכמה מאות שקלים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה