שלום לכולם רציתי לשאול למי יש כאן דגימות של כינורות קלאסיים אמיתיים (ולא מזרחיים או ערביים) לאורגן קורג
שיכול לשלוח או למכור לי זה מאוד חשוב ונצרך לי
לא ראיתי לא מהווה ראייהלצערי, כמומחה לתחום לא תמצא בשום אופן, לא עכשיו ולא בעתיד.
מה זה אומר?מה שכן, תוכל למצוא זה בספריות מבוססות KONTAKT...
לצערי, כמומחה לתחום לא תמצא בשום אופן, לא עכשיו ולא בעתיד.
מה שכן, תוכל למצוא זה בספריות מבוססות KONTAKT...
הנה למשל תפקיד כינורות מפלאג:
כנראה שכןאם אני יעלה את צליל זה לאורגן בפורמט wmv [כמובן אחרי יצירת רצועה לכל תו ] אז זה כן ישמע בדיוק ומקורי?
למה שלא תעשה לבד ?כנראה שכן
ואל תשכח אותי![]()
כן יש לי pa900למה שלא תעשה לבד ?
לי יש pa 700, אז אני לא יודע שגם אם בכלל אני יעשה את זה, זה יעלה אצלך?
איזה דגם יש לך pa 900 כמו בסמל שלך?
ואם מישהו יביא לי את הקבצים ואני עשה ויערוך את זה זה בכלל יעלה על האורגן שלך?כן יש לי pa900
אבל אני לא יודע לעשות לבד
זה הבעייה
בס"ד
אני מצטער לבאסססס את כל אלו שחושבים שעם 20-40 דגימות יצא להם מזה כינורות קלאסיים....
פשוט חבל על החיפוש, העריכה, הדגימות...זה לא ילך!
רק פלאגין!
אתם אפילו לא מבינים במה כרוך פלאגין איכותי שגם הוא עדיין לא 100%
על אחת כמה וכמה: אורגן!!
זה בדיחה...
שמעת את דגימת הכינורות של עדי נתנאלי?בס"ד
אני מצטער לבאסססס את כל אלו שחושבים שעם 20-40 דגימות יצא להם מזה כינורות קלאסיים....
פשוט חבל על החיפוש, העריכה, הדגימות...זה לא ילך!
רק פלאגין!
אתם אפילו לא מבינים במה כרוך פלאגין איכותי שגם הוא עדיין לא 100%
על אחת כמה וכמה: אורגן!!
זה בדיחה...
אני שמעתי ןזה מדהים (טוב זה דגימות מכלים אמיתיים )שמעת את דגימת הכינורות של עדי נתנאלי?
אתה מתכוון שהצליל לא ישמע אותו דבר בדיוק למרות שנעשה אותו בשכבות ולפי טאצ' וכו',
או שאי אפשר לעשות את סגנון הנגינה של כלי מיתר זה, גם אם הצליל ישמע אמיתי?
תשמע את זה באתרחבל על הזמן שלך.
לא עדי נתנאלי, ולא אני, ולא אף אחד שיש לו אולפן בבית יכול להתגייס למשימה כזו.
ויש לי כבוד גם לנתנאלי!!!!
אז זהו, שאפשר.שכבות זו לא מילת קסם!
כמה שכבות אתה חושב שאתה יכול להניח בקורג או בטיירוס, כמה? ????
אנחנו זקוקים לעשרות דגימות בכל תו!!!!! ושהמעבר בין השכבות יהיה כל כך חלק ועדין כדי שנוכל להרגיש את מה שעושה כנר אמיתי (וכולי האי ואולי- כן?)
עכשיו...
מה עם הלגטו?
מה עם ההלוך של הכינור ומה וקרה עם החזור? (ה"ראונד רובין") מי ידגום לך? למי יש מקום ומימשק להכיל את כל זה?
ועוד לא הזכרתי לך את הקונטורלרים שזקוקים לריאלסטיות של הצליל.
לגאטו
פורטמנטו (לא אקראי אלא מכוון)
ריצה של כינורות
אז שוב.
חבל על הזמן שלך.
לא עדי נתנאלי, ולא אני, ולא אף אחד שיש לו אולפן בבית יכול להתגייס למשימה כזו.
ויש לי כבוד גם לנתנאלי!!!!
בהצלחה בחיפושים....
זאת אומרת שגם אם היה מוכר את זה אז זה לא היה מתאים לי לpa900?ונכון, כמעט ואין כלים שיכולים להתמודד עם כזה עומס ולכן עדי קנה במיוחד דגם נדיר שנקרא 'קורג אואסיס' שכפי הנראה הוא היחיד שמסוגל להכיל ולהתמודד עם זה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים