כללי דגימת צבע באילוסטרייטור ובפוטו שופ

• הוסף לסימניות
איך אפשר לדגום צבע אחד בלבד מתוך צבע מעבר צבעים (באילוסטרייטור \ פוטו שופ)?
כלומר: יש לי לדוגמא, מעבר צבעים גוון זהב (כהה, בהיר, כהה) - לבאנר וכד'. ואני רוצה לדגום צבע אחד מתוך הצבעים של הבאנר (לדוגמא רק את הזהב הבהיר) איך עושים את זה?
כי אם אני דוגמת רגיל אם כלי הדוגם - מאותו סוג של צבע שדגמתי (מעבר \ או צבע אחיד) בדיוק את אותו סוג אקבל - ואני רוצה רק צבע אחד מתוך צבעי המעבר!!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לבחור את הצורה עם מילוי הגרדיאנט
ללכת לחלונית הצבעים וליצור ממנו צבע חדש - גראדיאנט
אח"כ - כשהצורה עדיין נבחרת - ללכת לחלונית הגראדיאנט
בתפריט כלים הימני
דאבל קליק על קוביית הצבע ואז תוכלי לראות את ההרכב שלו
אם זה מביא לך RGB
תוכלי לשנות בתפריט הקטן (שורות בצד ימין של החלונית)

מצרפת לך צילום מסך :)

קבצים מצורפים

• גרדיאנט.png
    KB 162.6 · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי - אני לא רוצה שיהיה דגימה של עוד גרדיאנט אלא דגימה של צבע אחד מתוך הגרדיאנט.
לדוגמא - יש לי באנר מוזהב גרדיאנט, ואני רוצה בכותרת להשתמש בצבע אחד (לא גרדיאנט), אבל אני רוצה שהוא יהיה מתוך הדיגום של הבאנר
איך אפשר לעשות את זה?
מקווה שהובנתי נכון
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
יצוא לתמונה ויבוא מחדש לצורך דגימה, קצת ארוך והכי פשוט.

• הוסף לסימניות
אם תעשי שלב אחר שלב כפי שרשמתי לך
תוכלי לראות את הערכים של כל צבע (תחנה/ בית) מתוך צבע הגראדיאנט.
ולבנות צבע חדש בדיוק לפי הערכים האלו.

עשיתי לך צילום מקרוב יותר

קבצים מצורפים

• גרדיאנט 2.png
    KB 24.7 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
עומדים על הצורה הרצויה (החדשה) ועם כלי הדוגם דוגמים על הצבע (מהמעבר)הרצוי בעזרת "שיפט"- באילוס'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקמן;2222632:
עומדים על הצורה הרצויה (החדשה) ועם כלי הדוגם דוגמים על הצבע (מהמעבר)הרצוי בעזרת "שיפט"- באילוס'

איזה קיצור כייפי!
צריך רק לדגום בנקודות הצבע החזקות ולא באמצע המעבר.

• הוסף לסימניות
אופציה נוספת -
בוחרים את הצורה, ועם לחצן ימני בחלון הצבעים מסמנים שיוסיף את הצבעים הנבחרים,
וכל הצבעים שכללולים בגרדיאנט יתווספו לחלון.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התשובות! ניסיתי את כל האפשרויות שכתבתם:
לקלרינט - תודה על הדרך ועל הפירוט!
לפקמן - הקיצור דרך מצויין!
לאבישג - האופציה הנוספת שכתבת מכניסה את הדיגום של המעבר צבעים ולא כל צבע בנפרד - אולי משהו לא מובן לי, או לא הצליח...
ושוב תודה רבה - עזר לי מאוד!

• הוסף לסימניות
האופציה הנוספת שכתבת מכניסה את הדיגום של המעבר צבעים ולא כל צבע בנפרד - אולי משהו לא מובן לי, או לא הצליח...

מוזר, לי זה תמיד עבד.
כנראה משהו בהגדרות שונה אצלי.

ושאלה באותה הזדמנות באותו נושא -
לפעמים אני מצליחה לדגום צבע מתמונה (JPG) שנמצאת בתוך הקובץ (אילוסטרייטור), ולפעמים לא.
במה זה תלוי? איפה מגדירים את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחר עולה;2223687:
תודה רבה על התשובות! ניסיתי את כל האפשרויות שכתבתם:
לקלרינט - תודה על הדרך ועל הפירוט!
לפקמן - הקיצור דרך מצויין!
לאבישג - האופציה הנוספת שכתבת מכניסה את הדיגום של המעבר צבעים ולא כל צבע בנפרד - אולי משהו לא מובן לי, או לא הצליח...
ושוב תודה רבה - עזר לי מאוד!

ניסיתי עכשיו אצלי. עובד פיקס!
תעמדי על הצורה עם צבע המעבר
בחלונית הצבעים בתפריט הקטן בצד ימין למעלה
האופציה השניה: הוספת קבוצת צבעים חדשה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מצויין, הצליח ב"ה!
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה