דגימת קלטת וידאו 8 מ"מ

• הוסף לסימניות
אני עובדת על פרויקט ליום נישואין. חלק מההסרטות נמצא בקלטות וידאו 8 מ"מ.
המצלמה שבה הן צולמו לא אצלי, איך שהבנתי מהם זה מצלמה אנלוגית.
לי יש רק מצלמה מיני דיוי, כך שאני לא יכולה לדגום את הקלטות.
איך אפשר להעביר את החומר למחשב? האם זה רק ענין של כבל כדי לחבר את המלצמה שלהם למחשב או שצריך מכשיר המרה מיוחד?
אם זה מסובך/יקר מידי - מישהוא מכיר מקום בירושלים שעושה את זה בזול?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אאססתתרר;708858:
אני עובדת על פרויקט ליום נישואין. חלק מההסרטות נמצא בקלטות וידאו 8 מ"מ.
המצלמה שבה הן צולמו לא אצלי, איך שהבנתי מהם זה מצלמה אנלוגית.
לי יש רק מצלמה מיני דיוי, כך שאני לא יכולה לדגום את הקלטות.
איך אפשר להעביר את החומר למחשב? האם זה רק ענין של כבל כדי לחבר את המלצמה שלהם למחשב או שצריך מכשיר המרה מיוחד?
אם זה מסובך/יקר מידי - מישהוא מכיר מקום בירושלים שעושה את זה בזול?

תודה מראש!

ב"ה שולחת בפרטי

• הוסף לסימניות
תשלחי את זה להמרה.
המחיר כמו כל דגימה של קלטת בסביבות ה 50 ש"ח
אם לא הסתדרת אני מכירה מישהי בירושלים שעושה המרות כאלו.
תעדכני ואחפש לך את הפרטים

• הוסף לסימניות
אצלי 20 ש"ח לDVD ו30 ש"ח לDV במקרה של DV תוכלי לקבל את הסרט או על דיסק בלו ריי, או שתביאי דיסק און קי / דיסק קשיח עם כ16 GB
הטלפון שלי 0573172025 או 0527772025

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה