וואווווווווווווווווו
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
בעצם כשמתעמקים בזה... יש בזה משהו..
זה הבעיה... שזה חדר שינה.. אין שם רטיבות..קודם כל זה מעיד על רטיבות, תנסו להבין מאיפה הרטיבות מגיעה ותטפלו.
מעבר לזה אפשר להזמין ריסוס
אמרו כאן לרסס K2000... או מדביר.גם לי יש מכה בעיקר בחדר כביסה והם עושים חורים בבגדים
תזהרו!! איך מתפתרים מהיצורים הדוחים האלו???
דגי כסף עושים חורים בבגדים?!גם לי יש מכה בעיקר בחדר כביסה והם עושים חורים בבגדים
תזהרו!! איך מתפתרים מהיצורים הדוחים האלו???
ואיך מתפטרים מהם? גם K2000?צפה בקובץ המצורף 2073056
ככה הצבתן נראה.... נראלי עדיף את הדגי כסף!
צבתן משריץ הרבה פחות וגם לא אוכל בגדים.ואיך מתפטרים מהם? גם K2000?
גם אני לא ידעתידגי כסף עושים חורים בבגדים?!
בואי, אני מביאה לך בחינם...נראה לי אני פותח מכירה מיוחדת ל"צבתני הפלא" הצבתן שיחסל לכם את דגי הכסף בלי להשאיר עקבות!
לא רק, גם בספרים, ניירדגי כסף עושים חורים בבגדים?!
אהה אמרו פה שעדיף אותו על פני הדג כסף... כשאומרים את זה-צבתן-ירושלמים קוראים לו ג'וק מספריים והוא נורא נורא נורא . והרה הרבה יותר גרוע נצמד לבגדים. סיוט למי שתולה כביסה בירושלם ויש לה צמחיה בחוץ.. כל הכביסה מתמלאת מהם. ואז כשרוצים לנגב ידיים במגבת מהארון יכולים לפגוש בו...............
ואז כשרוצים לנגב ידיים במגבת מהארון יכולים לפגוש בו...............
תודה!!! אני אנסה! דרך אגב- עשיתי ניקוי יסודי ושאבתי הייטב מאחורי המיטות ושטפתי. וכל היום כיפור לא ראיתי אפילו אחד!!! ברוך ה!גם לי הם מטיילים לא מעט בחדר הכביסה ואני מתעבת אותם עד אין קץ...
לא יודעת איך גיליתי שמרססים עליהם אפילו מעט רסס נגב הם מתים מיד.
מאז יש לי קבוע במדף שם רסס נגב והם התמעטו מאוד!
נסו והוושעו!
אין לי שום קרטונים בחדר וגם לא רטיבות ולכן זה היה מוזר... וגם החדר מאוד נקי בדרך כלל...מדביר אמר לי שיש קרטונים רטובים או רטיבות זה מביא אותם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //