דגל ארה"ב

• הוסף לסימניות
מי מכם שיודע, אשמח מאוד אם יעזור לי

עלי לקנות באופן דחוף דגל ארה"ב בגודל בערך של A4

מי שיודע היכן אני יכול להשיג זאת באזור ירושלים

אנא, כתבו לי הדבר דחוף לי מאוד.

תודה לכל העוזרים והמסייעים

• הוסף לסימניות
ראיתי בעבר בחנויות בירושלים - "כל פריט בשקל וחצי / 99 אג' " - ביפו, וברח' שטראוס,

• הוסף לסימניות
תודה, לא מצאתי שם
יש עוד רעיונות???

• הוסף לסימניות
אולי נשאר במכירות של תחפושות..
ואפשר לנסות בביג דיל..

• הוסף לסימניות
בכל חנות בדים יש בד של דגל ארה"ב.
אני קניתי ב"חוט ומחט" יש בב"ב , ירושלים, אשדוד ועוד...

• הוסף לסימניות
יש עוד רעיונות?
אם כבר יוצאים אני רוצה לבדוק כבר בכמה חנויות

ותודה לכם בינתיים

• הוסף לסימניות
מקפיץ

יש לכם עוד ידיעה,
יש מי שיכול לחפש לי? נתיב.
יעזור לי מאוד, וגם דחוף לי

• הוסף לסימניות
גודל A4 מה הבעיה להדפיס?

• הוסף לסימניות
ראיתי בד כזה בחנות בדים ברחוב שטראוס מיד אחרי הפנייה מיפו

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העזרה

מצאתי את הדגל בחנות ברחוב אגריפס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה