התייעצות דגם מומלץ לפלאפון.

• הוסף לסימניות
ברשותי מכשיר נוקיה החדש וכשאני מכוון אותו לדור 2 (אני ברשת התומכת) הבטריה מחזיקה לי כמעט שבוע!
השמע מעולה והקליטה מצויינת
הוא מהיר יותר משכל חריף!
קצת להתרגל לתפריט והוא מושלם
יש לו אפשרויות חיפוש אנשי קשר מהירים
לדעתי הוא מאסטר

• הוסף לסימניות
סילחו לי @קליטה טובה וכל שאר הממליצים על הטלפונים שהצד השווה שבהם שהם תוצרת סין, כלומר אין מושג יותר מזה על הטלפון, מי היצרן וכו' אלו טלפונים שפתאום המיקרופון הפסיק לעבוד (כי החוט התנתק) או כמו שכתבו כפתור או סידרת כפתורים החליטו לנוח (כי צריך לנקות את הזבל שהצטבר מתחת לכפתורים), או שהפלסטיק מתפורר, והמסך הפסיק לעבוד, ועוד ועוד, אני חושב שאחרי הכל צריך שיהיה גילוי נאות על המכשירים האלה, מהכרות שלי עם אנשים (אלה שקונים או אלה שמתקנים) כל חצי שנה צריך לקנות חדש או לעשות תיקון הכללי, אולי זה עוזר לתעשיית הניודים אבל באמת צריך להיות עשיר כדי לקנות אותם!!!
יש משפט שאומר: "אני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול"

• הוסף לסימניות
לי יש mtk ומאוד מרוצה מכשיר חזק שמע קליטה מעולים

• הוסף לסימניות
סילחו לי @קליטה טובה וכל שאר הממליצים על הטלפונים שהצד השווה שבהם שהם תוצרת סין, כלומר אין מושג יותר מזה על הטלפון, מי היצרן וכו' אלו טלפונים שפתאום המיקרופון הפסיק לעבוד (כי החוט התנתק) או כמו שכתבו כפתור או סידרת כפתורים החליטו לנוח (כי צריך לנקות את הזבל שהצטבר מתחת לכפתורים), או שהפלסטיק מתפורר, והמסך הפסיק לעבוד, ועוד ועוד, אני חושב שאחרי הכל צריך שיהיה גילוי נאות על המכשירים האלה, מהכרות שלי עם אנשים (אלה שקונים או אלה שמתקנים) כל חצי שנה צריך לקנות חדש או לעשות תיקון הכללי, אולי זה עוזר לתעשיית הניודים אבל באמת צריך להיות עשיר כדי לקנות אותם!!!

יסלח לי כבודו אבל רוב התעשי'ה היום היא בסין וגם המותגים הגדולים בסופו של דבר בכל מוצר יש אפשרות לדאוג לאפשרות שיהי' יותר איכותי

• הוסף לסימניות
לי יש את המכשיר של 'פיליפס' דור 3 מרוצה ממנו עד הגג קליטה טובה שמיעה מעולה בטריה חזקה ועוד מלא פונקציות שהופכות את הפלאפון לממש נוח לא ברור לי למה הוא לא חזק בשוק

• הוסף לסימניות
MTK מניסיון ממש מצוין, בלי הרבה חכמות, פשוט אבל חזק!

• הוסף לסימניות
יסלח לי כבודו אבל רוב התעשי'ה היום היא בסין וגם המותגים הגדולים בסופו של דבר בכל מוצר יש אפשרות לדאוג לאפשרות שיהי' יותר איכותי
ישים לב כבודו שכתבתי את כוונתי שאני מדבר על הטלפונים שלא יודעים מי היצרן...
אני לא מדבר על מותגים כמו נוקיה, סמסונג, ושיאומי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה