דגם מומלץ

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לקנות מצלמה שתצלם באיכות טובה (יש לי מעט ידע בצילום, אני לא מצלמת על אוטומט. אבל אני ממש לא מקצועית)
עד עכשיו הוצאתי תמונות נחמדות ממצלמה ישנה, כעת התקציב שלי הוא בין 500-800 ש"ח בערך.
בדקתי קצת את השוק. לפי הבנתי הדלה הדגמים העיקריים הם: SX170 (זולה יותר)
וכן ה-SX260/SX270.
חשוב לי לדעת אם ההבדל במחיר נותן פונקציות למקצוענים בלבד, או שגם לאנשים כמוני היא תתן תמונות טובות יותר
אם יש דגמים מומלצים אחרים אשמח מאד מאד לשמוע
תודה רבה וחופשה נעימה

• הוסף לסימניות
הקפצה
יש מישהו שמבין במצלמות ויכול לעזור?
תודה!!!

• הוסף לסימניות
:(
יש משהו שיכול לעודד אנשים לעזור לי?

• הוסף לסימניות
אין סיכוי?
היו פה דוקא אשכולות מועילים על מצלמות, אבל הדגמים אחרים...

• הוסף לסימניות
בהחלט שיש סיכוי

יש כאן אנשים מדהימים בפרוג, שאוהבים לעזור,
ולפעמים צריכים לטרטר קצת, :)

• הוסף לסימניות
יש פה הרבה אשכולות בנושא.
ולמחפשים מצלמה ביתית פשוטה, נראה לי שכדאי לפתוח באיש את רעהו ולא בפורום צילום.

אני משתמשת במצלמת קנון SX510 ומרוצה ממנה מאוד. את ההמלצות ראיתי פה בפרוג..
עלתה לי 1000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
צודקת לגבי האשכולות הקודמים, חרשתי אותם אתמול
אבל בגלל שהם קודמים - רוב הדגמים לא רלונטיים
לכן ביקשתי עזרה מהמומחים
איש את רעהו גם אני יכולה להיות :) אבל אני יודעת שיש דברים שאנשי מקצוע יודעים יותר טוב ממני, גם לגבי מצלמה ביתית.

לגבי המצלמה שהמלצת, בדקתי בזאפ, המחיר הכי זול כעת הוא 860 ש"ח
אם תוכלי/ו להדריך אותי אם היא מומלצת יותר מה-260 זה יעזור לי מאד
שוב תודה!

• הוסף לסימניות
אבל מומחים לא מצלמים במצלמה ביתית :)
ועל הדגם הספציפי הזה התנהלו דיונים רבים.
תרשמי בחיפוש SX260 ותגלי הרבה תוצאות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירים במעלו;1340493:
אבל מומחים לא מצלמים במצלמה ביתית :)
ועל הדגם הספציפי הזה התנהלו דיונים רבים.
תרשמי בחיפוש SX260 ותגלי הרבה תוצאות.
בהצלחה!

א. זה לא תמיד נכון, תבדקי בפורום ותהני
ב. יש להם ידע במפרט של המצלמה שאין לי (מה חשוב ומה פחות)
ג. חיפשתי כבר..... אבל ביקשתי דעה אליה ביחס ל-170
מה מפריע? ;)

• הוסף לסימניות
לא מפריע...

מתמונות שצלמים העלו פה בפורום הגעתי למסקנה שצלם, יוציא גם ממצלמה של פלאפון תמונה מקצועית.
ומי שלא צלם (כמוני למשל) גם במצלמה הכי מקצועית שתהיה, יראו שהוא לא צלם ...

• הוסף לסימניות
גם אני בדקתי בימים האחרונים לגבי מצלמה דגם 170 או 230/260/270/280
חיפשתי בפורום ומצאתי שאלות (והרבה) על הדגמים הללו, ללא תשובה ברורה.
יש כאן הרבה שטענו שיש לדגמים האלו כל מיני בעיות ביצור.

שורה אחרונה,
אשמח לשמוע ממי שמחזיק את אחד הדגמים האלו.

אגב, 230/260 כבר אין בשוק, קיים כרגע 270/280.

• הוסף לסימניות
צריך פורום גם לצלמים מתחילים ולא רק למקצוענים, לפעמים זה נראה שהמקצוענים שכחו מאיפה הם התחילו, אף אחד פה לא נולד עם D5 MARK ביד, אז מספיק עם הסנוביות, ותעזרו קצת למתחילים או שלפחות יפתחו פורום מתאים...

• הוסף לסימניות
הצלמים הסנוביים מכירים את כל הדגמים מאז שהם צלמים ועד היום ככה שזה ממש חוצפה שהם לא עוזרים למתחילים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל מאיר;1340616:
צריך פורום גם לצלמים מתחילים ולא רק למקצוענים, לפעמים זה נראה שהמקצוענים שכחו מאיפה הם התחילו, אף אחד פה לא נולד עם D5 MARK ביד, אז מספיק עם הסנוביות, ותעזרו קצת למתחילים או שלפחות יפתחו פורום מתאים...

נכתב ע"י צילומית;1341386:
הצלמים הסנוביים מכירים את כל הדגמים מאז שהם צלמים ועד היום ככה שזה ממש חוצפה שהם לא עוזרים למתחילים

ממש לא התכוונתי לזה
גם אני לא תמיד יכולה לענות בפורום עיצוב גרפי, אבל כשהתעקשו פה שצלמים לא יכולים לענות על מצלמות ביתיות התעקשתי גם אני. :)
בכל אופן, אם מישהו יודע משהו לטוב או למוטב על ה-SX170 מנסיונו האישי או מהמפרט שלה (או עליה ביחס ל-ixus145), זה יעזור לי מאד מאד
שוב תודה!

• הוסף לסימניות
צלמים בכלל לא מכירים מצלמות חצי מקצועיות

• הוסף לסימניות
מניסיוני הדל SX260 מצלמה שמוציאה תמונות יפות מאוד, ללא צורך בידע מיוחד.
לפי המחיר שאת כותבת משתמע שהמחיר ירד מ-1,400 שהיה.

לגבי האמירות על "הסנוביים" צר לי לשמוע כך, כי פרוג הוא 'המקום' שאנשי מקצוע שעובדים ומתחרים אחד בשני משתפים ועוזרים בצורה נפלאה כל-כך. נקודה חשובה בענין זה שאוהבים לעזור למי שמשתדל לבד ורק אח"כ מבקש את עזרת עמיתיו וגם אז להעלות את השאלה בצורה ברורה עם הנתונים שאסף והלבטים שנותרו, ככתוב: עזוב תעזוב עמו.

כל הנ"ל לא מכוון לשואל אלא באופן כללי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ks;1341487:
מניסיוני הדל SX260 מצלמה שמוציאה תמונות יפות מאוד, ללא צורך בידע מיוחד.
לפי המחיר שאת כותבת משתמע שהמחיר ירד מ-1,400 שהיה.

לגבי האמירות על "הסנוביים" צר לי לשמוע כך, כי פרוג הוא 'המקום' שאנשי מקצוע שעובדים ומתחרים אחד בשני משתפים ועוזרים בצורה נפלאה כל-כך. נקודה חשובה בענין זה שאוהבים לעזור למי שמשתדל לבד ורק אח"כ מבקש את עזרת עמיתיו וגם אז להעלות את השאלה בצורה ברורה עם הנתונים שאסף והלבטים שנותרו, ככתוב: עזוב תעזוב עמו.

כל הנ"ל לא מכוון לשואל אלא באופן כללי.

תודה על התגובה!
הSX270 באזור ה-900 שח (תלוי גם בתקופת האחריות), אני יודעת שזה הורדת מחיר משמעותית, אבל לכן שאלתי אם ההבדל בינה לבין ה-170 הוא הבדל משמעותי גם לחובבנים, כי המחיר של ה-170 הוא באזור ה-600, ואחרי הכל זה הבדל די משמעותי.
לגבי העזרה - כמובן שלא תבעתי אותה מאף אחד, וגם לא התכונתי להקניט. אני יודעת שאנשים פה אוהבים לעזור, ולכן גם ניסיתי להשתמש בעזרה הזו...

• הוסף לסימניות
התנסיתי רק ב- SX270 וכמצלמה ביתית הוא היה נחמד מאוד.
(כיום יש לי SX50 שלגביו קיבלתי המלצות כאן בפורום)

כאן יש השוואה בין sx170 ל- sx270 לפי זה נראה עדיפות לא גדולה ל270

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה