דרוש מידע דגם פלאפון כשר עם הקלטת שיחה שעובדת טוב???

• הוסף לסימניות
אני מחפשת דחוף המלצה על טלפון כשר שעובד לכם בו טוב אופציית הקלטת שיחה
כי אני צריכה את זה על בסיס קבוע,
ושהצלחתם להעביר את ההקלטה דרך בלוטוס למחשב.

קליטה טובה, חוזק וכל השאר- בונוס.
תודה

• הוסף לסימניות
לי יש טלפון נוקיה 215 ואני מאוד מרוצה ממנו יש לזה הקלטות ויש אופציה לשלוח את זה בבלוטוס למחשב אבל אני חושב שזה תלוי איזה דגם זה

• הוסף לסימניות
לי יש טלפון נוקיה 215 ואני מאוד מרוצה ממנו יש לזה הקלטות ויש אופציה לשלוח את זה בבלוטוס למחשב אבל אני חושב שזה תלוי איזה דגם זה
מה פירוש, יש כמה דגמים של נוקיה 215? אשמח תגיד לי את המדויק שאראה אם לקנות

• הוסף לסימניות
היה לי Q3 ההקלטה עובדת טוב [לכרטיס] אבל שמחוברים באוזניית בלוטוס המכשיר משתבש
כיום יש לי Q7 יותר טוב אבל לא מושלם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בכול הטלפונים של נוקיה 215 יש הקלטות שיחות פשוט לקחתי טלפון של חבר שלי ויש לו את הדגם הכי קשר והיה בזה הקלטות שיחות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא חושבת שיש טלפון כשר שאפשר להעביר בבלוטוס הקלטת שיחה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה