דג באס יפני???

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון ללברק, זה נראה לי שזה אותו דג עם שם שונה, בכל מקרה הוא מתנהג בבישול אותו דבר.
חותכים את הדג לפיסות קטנות, 2-3 ס"מ
מתבלים בטימין, בזיליקום, פלפל שחור גרוס, מלח.
חולטים שעועית ירוקה, מעבירים למי קרח לשמירה על הפריכות.
מקפיצים גזר, קולורבי, בטטה, נבטים, זוקיני (או מה שרוצים...)
מניחים בצד.
מקפיצים את הדג בווק או מחבת משומנת קלות, עד שהדג מלבין מבחוץ.
מוסיפים את שאר המרכיבים, מקפיצים למשך עוד כדקה.
מתבלים בטבסקו (רוטב חריף) ומגישים מיד.
attachment.php

• הוסף לסימניות
מתכון נוסף:
סביצ'ה באס בהדרים. (3 דגים)
מורידים את העור מן הדג.
פורסים את הדג לרצועות דקות מקפיצים במחבת רותחת למשך כמה שניות, עד שהמעטפת מלבינה מעט
מוציאים ומניחים בקערה.
מוסיפים חצי בצל קצוץ דק.
4 פלחי אשכולית אדומה, מפורקים עד ל"שקיות" ללא הקליפות הלבנות או המעטפת של הפלח, זה מריר מדי.
חצי מנדרינה או קלמנטינה חתוכה לקוביות קטנות.
מיץ מלימון שלם.
כוס חתיכות אננס משומר
חצי כוס מיץ אננס (משימורים)
רבע כוס חומץ.
2-3 כוכבי אניס
2 עלי דפנה
כפית כוסברה טחונה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח גס
חצי כפית סוכר.

מערבבים הכל בקערה, מניחים במקרר לשעה.
אפשר לערבב שוב, ולתת לזה לשבת לילה, לספיגה מושלמת של הטעמים.

הגשה:
אפשר להגיש כמו הערינג, עם קיסמים נעוצים וקרקרים וכו'
אפשר להגיש כמנת פתיחה מעוצבת ודחוסה ע"י רינג (חשוב לסנן קודם את הנוזלים, ולהוציא את עלי הדפנה וכוכבי האניס)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1444313:
אז מקפיצים אותו וזהו? וזה צריך להיות טרי, אני מבינה...
אני משתמש בקפוא.. לא לוקח אחריות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1444321:
אני משתמש בקפוא.. לא לוקח אחריות...

גם שלי זה קפוא, אני מתכוונת הגשה מיידית

• הוסף לסימניות
לא התנסיתי בהקפאה של דגים, לא נראה לי שזה יותר מדי טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה