עזרה דג ברמונדי מכירים?

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את הדג,
ומאוד רוצה לנסות.
אבל שלא יהיה בל תשחית אני רוצה קודם לברר - איזה סוג דג זה?
אנחנו אוהבים דגים לבנים כמו - אמנון / דניס / בורי
לברק - פחות
לא אוהבים נסיכת הנילוס / בקלה / קרפיון / נילוס וכד'
לאיזה משפחה הוא יותר דומה?

• הוסף לסימניות
מהדגים היותר טובים שיש, דג לבן רך ובשקני
לא דומה לאמנון( מושט בלע”ז) שאין עסיסיות ובעיקר מקבל טעמים מבחוץ
כדאי להכין אותו כמה שיותר עדין לשמור על הטעם שלו, מספיק לו שמן זית לימון וטימין/רוזמרין/ וכדו’

• הוסף לסימניות
ברמונדי הוא דג מושלם עם טעם עדין,
דומה יותר לדניס, רך אבל עם יותר בשר.
מה שלא תעשו איתו יהיה טוב!
* מצטרפת להמלצה של עשבי טיבול

• הוסף לסימניות
תודה רבה
ממש עזרתם לי!

• הוסף לסימניות
דג מעולה!
אני עושה את המתכון הזה יוצא מעדן!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הדג הזה יקר יותר?

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את הדג,
ומאוד רוצה לנסות.
אבל שלא יהיה בל תשחית אני רוצה קודם לברר - איזה סוג דג זה?
אנחנו אוהבים דגים לבנים כמו - אמנון / דניס / בורי
לברק - פחות
לא אוהבים נסיכת הנילוס / בקלה / קרפיון / נילוס וכד'
לאיזה משפחה הוא יותר דומה?
אם איני טועה, הברמונדי הוא זן איכותי של המושט.
הוא ממשפחת האמנון, אבל טעים ומעודן יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה