דג הוליווד...

• הוסף לסימניות
מה אני יכולה לעשות עם דג הוליווד?
תנו רעיונות.

• הוסף לסימניות
הליבוט לא הוליווד

• הוסף לסימניות
תודה על התיקון.
בכל מקרה לא קיבלתי מתכון איך מבשלים אותו...

• הוסף לסימניות
דג מאוד טעים!!!!!
תלוי איך את אוהבת, מטובל או פחות...
ברעיון, אפשר אותם מתכונים כמו מושט (המרקם קצת שונה והליבוט גם קצת יותר 'בשרי')
אני עושה עם מלח, סוכר (אותו כמות כמו מלח), פלפל שחור, (אפשר להוסיף עוד תבלינים) שמן זית ברווח, מוסיפה אפונה קפואה
ושמה מכוסה ל20 דקות בתנור.
מגישה עם חסה.

• הוסף לסימניות
טגני בצל ושום
הוסיפי מים רתוחים
רסק
רצועות גמבה
פלפל שחור או תבלין צ'ילי גרוס
אבקת מרק
כוסברה בנדיבות
מעט סילאן לבחירה
קורט מלח
לבשל בסיר 5 דקות
לשטוח בתבנית אלומיניום את הדג ועל זה לשפוך את הרוטב מהסיר
ולתנור על240 מעלות לחצי שעה. בהצלחה ובתאבון!
אני עושה את זה על מושט או על נסיכת הנילוס אבל זה הולך על כל דג.

• הוסף לסימניות
נסי לטגן בצל
לאחר מכן להוסיף קישואים עגבניות לאדות מעט
להוסיף את הדגים ופפריקה קצת שום כתוש כמובן מלח ופלפל טיפונת סוכר עם העגבניות חמוצות
אני עשיתי וזה יצא טעים...
גם למושטים זה מתאים

(אני טיפוס מאלתר מה שיש בבית נכנס לסיר:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה