דגים דג מרלוזה - מה עושים איתו? אשמח למתכונים, עצות וטיפים. תודה מראש

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני מנסה את הדג הזה
אשמח מאד למתכונים מוצלחים
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה

מטוגן כמו שניצל - אני רואה שהדג קצת עבה. האם צריך לחתוך ברוחב? לדקק? איך עושים?
תודה

• הוסף לסימניות
אני טוחנת אותו עם דג נוסף לקציצות מטוגנות/אפויות עם רוטב.

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני מנסה את הדג הזה
אשמח מאד למתכונים מוצלחים
תודה רבה!!
זה אחד הדגים הפחות חביבים ועשירים
טעמו מאוד מורגש, נוסח בקלה
לכן צריך להוסיף לו הרבה טעם כדי שהטעם האופייני קצת יעומעם
בד"כ - קציצות עם המון בצל מטוגן והמון רוטב וכמון יעשו את העבודה
אמא שלי היתה עושה אותו בתשעת הימים, אני פחות משתמשת, ובפעמים הנדירות שכן,
אני מטגנת דבר ראשון קציצות עם הרבה תיבול (אם אוהבים אצלך עשבי תיבול אז הוא הולך טוב עם פטרוזילה וכוסברה)
ובצל מטוגן בתוך בשר הקציצה, וגם בצל חי (טחון ל"מים") עם פירורי לחם, ביצה, כמון, פפריקה, שום כתוש
אחרי שאני מטגנת את הקציצות, אני מבשלת אותן ברוטב אדום סמיך
מגישה עם קוסקוס וירקות

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה

מטוגן כמו שניצל - אני רואה שהדג קצת עבה. האם צריך לחתוך ברוחב? לדקק? איך עושים?
תודה
בקערה ביצים, מלח, שום כתוש,חרדל, פלפל שחור ופפריקה מתוקה
בקערה שנייה פרורי לחם מתובלים בפלפל שחור ופפריקה
טובלים כל חתיכת דג בביצה בפרורים ומטגנים בחום בינוני נמוך שיהיה עשוי.
אם אוהבים אפשר הפוך קודם פרורי לחם/קמח מתובלים ולאחר מכן ביצה.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה