דרוש מידע דג סלומון טרי הזווי המחיר

• הוסף לסימניות
הייתי שוקלת לעבור לקפוא בגלל המחיר.

אבל איך חותכים את הפילה הענק הזה למנות, כשכל שבוע אנחנו צורכים 3-4 פרוסות.?

יש לי סכין קצבים מעולה, אבל אפילו היא לא עומדת במשימה.
תפנקי את עצמך בסכין שף ולא סכין קצבים.
את לא מטבח מקצועי אבל יש לקנות סכין ייעודית לחיתוך ופריסת סלמון

• הוסף לסימניות
הייתי שוקלת לעבור לקפוא בגלל המחיר.

אבל איך חותכים את הפילה הענק הזה למנות, כשכל שבוע אנחנו צורכים 3-4 פרוסות.?

יש לי סכין קצבים מעולה, אבל אפילו היא לא עומדת במשימה.

צריך לחתוך את הדג כשהוא קפוא לגמרי או כמעט. ולא צריכים סכין קצבים בשביל זה.

• הוסף לסימניות
זו הסכין שיש לי, של ויקטורינוקס.
37905932c.jpg

אולי טעיתי בשם.

אפילו בהקר ראיתי שמשתמשים בכזו

• הוסף לסימניות
הבדל משמעותי מאד בטעם.
אני אמנם קונה קפוא אבל אין מה להשוות.
בכל מקרה כאן דברו על מחיר לטרי שהוא הרבה יותר גבוה
לא רק בטעם גם בבריאות,הסלומון הקפוא מכיל חומרים הזויים (שהעובדים שמתעסקים עם החומרים האלה נמצאים בסיכון) ולעומתו הטרי (או טרי שהוקפא, אבל לא מעובד) הוא ממש בריא ואומגה 3 מעולה ועדיף בהרבה על פני עוף.
אני קונה ביש שמגיע ארוז דג דג נראה לי חברת רוזנר, המחיר הוא 90 לקילו, ומחתיכה שעולה בסביבות ה20 ש"ח אני מכינה עבור 2 אנשים, זה לא האוכל היחיד שאוכלים בסעודה אין ענין להתפוצץ.

• הוסף לסימניות
יש הבדל גדול במחיר הסלמון למנות בודדות או לדג שלם.
כ59 שקלים לק"ג דג שלם. כ80 שקלים למנות בודדות.
שווה לקנות דג שלם טרי להקפיא ולהוציא בכל פעם את הכמות הרצויה.
-
ואפשר גם לגוון בסוגי הדגים.
או לאכול בסעודה אחת סלמון ובשניה מושט, קרפיון, סול וכו'

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני ממש לא בטוחה שאם נקנה קפוא ירדו המחירים

• הוסף לסימניות
אולי אם אנשים ילמדו לקנות דגים אחרים יהיה מבחר סביר בחנויות הדגים באזורים החרדיים. כרגע כמעט בלתי אפשרי להשיג דג שאינו סלמון / מושט / בורי. מדי פעם דניס. אף אחד באזור שלי לא מוכר פורל, בר ים או לברק. בטח לא לוקוס (שנחשב כל כך יוקרתי אבל בעצם עולה כמו סלמון...).

• הוסף לסימניות
אולי אם אנשים ילמדו לקנות דגים אחרים יהיה מבחר סביר בחנויות הדגים באזורים החרדיים. כרגע כמעט בלתי אפשרי להשיג דג שאינו סלמון / מושט / בורי. מדי פעם דניס. אף אחד באזור שלי לא מוכר פורל, בר ים או לברק. בטח לא לוקוס (שנחשב כל כך יוקרתי אבל בעצם עולה כמו סלמון...).
ועוד לדעת שהסלמון שלנו לא מגיע מנורווגיה למרות שכתוב עליו נורווגי..
ועוד לדעת שאת הצבע הורוד היפה הוא לא מקבל באופן טבעי מהקב"ה..:eek:

• הוסף לסימניות
נראה לכם נורמלי לשלם 350 שקל ולקבל תכלס 30 מנות לא גדולות זה הזוי
כתבה בדה מרקר בדיוק היום:
דג זהב? מחירי הסלמון בעולם משתוללים

מחיר סלמון נורבגי עלה השנה לשיא של יותר מ-9 דולר לק"ג מכיוון שהשוק מתקשה להתאושש מהאסונות שפקדו אותו ב-2016

כריך הסלמון והגבינה עומד ליהפך למוצר יוקרה. מחיר דג הסלמון עלה לשיא בעקבות ירידה באספקה וזינוק בביקושים הגלובליים. העלייה במספר הצרכנים בעלי מודעות בריאותית כמו גם עלייה בצריכה במדינות מתפתחות כמו ברזיל וסין גורמות למחסור בדג הנורווגי.

"הביקוש במדינות אלו ובמקומות אחרים בעולם טוב בטירוף", אומר גורג'אן ניקוליק, אנליסט לתחום הדגים ופירות הים בבנק רבובנק. השוק גם סובל מבעיות אספקה. יצרניות הסלמון מתקשות להתאושש מ-2016, אז מחירי מניות הסלמון צנחו בעקבות גילויו של טפיל ימי בדגים, ובמקביל תופעה עונתית של פריחת אצות גרמה למותם של מיליוני דגים בצ'ילה, הספקית השנייה בגודלה של סלמון.

השנה, המים הקרים של נורווגיה גרמו לכך שהדגים אכלו פחות ונשארו קטנים בגודלם, אמר ניקוליק. החקלאים מצ'ילה גם הקדימו את דיג הסלמון בגלל חשש מכך שפריחת האצות תפגע בדגה גם השנה. בנוסף, התחלה חלשה של עונת הגירת דגי הסלמון באלסקה מוסיפה לעלייה במחיר. מחיר סלמון נורווגי עלה השנה לשיא של 76.09 קרונות (9.41 דולר) לק"ג, כך לפי לשכת הסטטיסטיקה של נורבגיה.

"התחזיות היו כי להתאוששות באספקת הסלמון, אך זה עדיין לא קרה", אמר ניקוליק. "המחירים באמת הגיעו לשיא חדש", הוא אמר.

• הוסף לסימניות
כשקונים דג טרי שלם(ז"א פרוס לפרוסות, אבל את כל מנות הדג ) בדרך כלל המחיר קצת פחות.

• הוסף לסימניות
תגידו, אתם רוטשילד?
מה רע במושט או נסיכה?

ואל תספרו לי על לוו עלי ואני פורע. מכירה בדיוק כמוכם והייתי בהחלט שמחה להתפרע

אבל בחרתם חיים של צמצום, חיים של עבודת השם.
באמת הדרך היחידה שאתם מכירים היא סלמון כל שבת, עגלות בשש אלף ושמלות לילדות קטנות במחיר של 28 מנות סלמון?

• הוסף לסימניות
תגידו, אתם רוטשילד?
מה רע במושט או נסיכה?

ואל תספרו לי על לוו עלי ואני פורע. מכירה בדיוק כמוכם והייתי בהחלט שמחה להתפרע

אבל בחרתם חיים של צמצום, חיים של עבודת השם.
באמת הדרך היחידה שאתם מכירים היא סלמון כל שבת, עגלות בשש אלף ושמלות לילדות קטנות במחיר של 28 מנות סלמון?

אנחנו אוכלים סלומון ובכמות גדולה, העגלה הכי יקרה שקניתי עלתה 1000 שקל ביד 2 והעונה הגעתי לשיא כשקניתי לבת ה3 שמלה ב 120 שקל אחרי הרבה חיפושים,
כל אחד מחליט על מה ומתי הוא מוציא את הכסף,
בתור ילדים היו לנו שכנים שכל ערב לפני המקלחות, היו צריכים לתכנן שעה שהבוילר דלוק וכולם מתקלחים אז אחד אחרי השני, שחס ושלום המים לא יתקררו וזה שחוזר מאוחר ידליק שוב, אבל היו ישנים עם מזגן מרכזי דלוק כל הלילה ושמיכות פוך,
אצלינו לא היה דיבור על בוילר, כל אחד לפני שמתקלח מדליק כמה שצריך, אבל מזגנים אין מצב להדליק כל הלילה,
ל 2 המשפחות לא היה כסף מיותר וכל אחת נסתה לחסוך במה שיכלה, אז לנו היה נראה שהם חיים כמו רוטשילד בזה שכל הלילה המזגן דלוק והם חשבו אותו דבר עלינו לגבי הבוילר.

• הוסף לסימניות
350
אני מציעה שאנשים יפתחו את הראש וינסו מינים שונים של דגים. לא יודעת למה כולם נתקעו עם הסלמון. אם כבר קונים דג טרי אפשר לקנות דניס נהדר, למשל.
כמה מנות יוצאות לך מדניס של 80 ש"ח? לא הרבה....
מסלמון עושים פרוסות קטנות יחסית, כך שלדעתי בסופו של דבר הוא יוצא יותר זול.
מדגים אחרים המקובלות היא של חצי דג קטן לאדם.
אף פעם לא ראיתי מישהו מגיש 'פרוסת דניס'.

מה שכן, בורי אפשר לפרוס ולמרות שהפרוסות המתקבלות קטנות יחסית זה עדיין נראה מכובד.

• הוסף לסימניות
יש הבדל גדול במחיר הסלמון למנות בודדות או לדג שלם.
כ59 שקלים לק"ג דג שלם. כ80 שקלים למנות בודדות.
שווה לקנות דג שלם טרי להקפיא ולהוציא בכל פעם את הכמות הרצויה.

החישוב הוא שונה כי כשקונים דג שלם במחיר של 60 ש''ח לקילו - שוקלים אותו לפני הסרת העור, העצמות והפסולת.
אצלינו במשפחה בדקו וראו שזה יוצא בערך 40 אחוז מהמשקל.
כך שבסוף יוצא מחיר דומה.

לא מסוכן להחזיק כזה סכין בבית עם ילדים??

הסכין לא בהישג ידם של הקטנים.
והקצת יותר גדול - כל כך פוחד מהסכין, שלמרות שהדבר הכי אהוב עליו זה לעמוד על כיסא צמוד צמוד אלי במטבח ולעקוב אחרי כל פעולה שאני עושה - כשהוא רואה את הסכין הזו - הוא מתרחק מטר מהשיש. ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת