דגים דג סלומון קפוא

• הוסף לסימניות
ערב טוב
אני קונה דג סלומון קפוא כל פעם חברה אחרת, כך שאני מרגישה את ההבדל בטעם והמרקם
של כל חברה וחברה, אבל לא יודעת לזכור מה יותר טוב ממה,
אשמח לאיזה דירוג כלשהו
תודה.

• הוסף לסימניות
דגים של MF, קפוא כמו טרי!
מוכרים בנקודות חלוקה נראה לי
זה מה שבאתי לכתוב, MF מאסטר פוד.
יש מכירות בכמה ערים בני ברק פ״ת ואחיסמך.
הדגים שחמותי קונה גם טובים אבל אני לא יודעת כרגע איזה חברה, אבל אולי זה בגלל שהיא אלופה בסלמון ותמיד זה יוצא טעים ומשובח :)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
רק מאסטר פוד
גם אני ממליצה בחום.
אין את זה בחנויות, רק במכירות פרטיות

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת על מקום בירושלים שמוכרים אותם?

• הוסף לסימניות
גם של משנת יוסף מאד מומלץ. בד"כ אני קונה רק טרי אבל במשנת יוסף הייתי מאד מרוצה. מחולק בואקום כל פרוסה בנפרד ללא ריח או טעם לואי. אגב, כמובן עדיף הפשרה איטית במקרר ולא מהירה על השיש. גם המחיר יותר זול כנראה.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה- להפשיר לפני ההכנה
הנוזלים שיוצאים מהדג ממש לא מוסיפים טעם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה