דגים דג סלמון בסגנון מזרחי כמו באולמות

• הוסף לסימניות
מחפשת מתכון מדוייק לסלמון מזרחי עסיסי כמו שמגישים באולמות בשמחות

• הוסף לסימניות
מחפשת מתכון מדוייק לסלמון מזרחי עסיסי כמו שמגישים באולמות בשמחות
בס''ד

שלום @דנידין246

נשמח אם תוכלי למקד באיזה סגנון מזרחי את מתכוונת (דג מרוקאי/ עשבי תיבול ולימון/ כיוון אחר), או לחלופין אם תרשמי שם של אולם ובו טעמת את הדג המדובר- אולי יש כאן מי שמכיר ויוכל לתת מתכון מדויק..

• הוסף לסימניות
רוטב אדום קצת חריף מעט ירקות- לא משהו מתוחכם מידי...

• הוסף לסימניות
אני מרוקאית אז זה מכון עוד מהסבתות הכי קל וטוב שיש:
אני שמה בתבנית את נתחי הדג מעל:
כוסברה קצוצה שיני שום קלופות שלמות גמבה חתוכה לרצועות דקות פלפל חריף על חלק מהדגים(תלוי כמה רוצים חריף)
לערבב בכוס:
שמן מלח פפריקה לשפוך מעל הדג ולתנור!!

• הוסף לסימניות
אני מרוקאית אז זה מכון עוד מהסבתות הכי קל וטוב שיש:
אני שמה בתבנית את נתחי הדג מעל:
כוסברה קצוצה שיני שום קלופות שלמות גמבה חתוכה לרצועות דקות פלפל חריף על חלק מהדגים(תלוי כמה רוצים חריף)
לערבב בכוס:
שמן מלח פפריקה לשפוך מעל הדג ולתנור!!
רציתי מדוייק
זמנים וכו'..

• הוסף לסימניות
רציתי מדוייק
זמנים וכו'..

המתכון לפי הירקות הנ"ל, עם הרבה שמן ופפריקה

אופים את הדגים בתנור 12-15 דקות בלבד, תלוי בעובי של פרוסות הסלמון.

אני מבשלת את הירקות לפני כדי שיתרככו ורק אח"כ מעבירה לתבנית עם הדגים, ואופה הכל יחד.

• הוסף לסימניות
מתאים ל6-8 מנות דג:
1 גמבה חתוכה לרצועות דקות
4-5 שיני שום
שמן (הכי טעים זה הרבה שמן אבל מינימום זה כוס)
1 עגבניה קצוצה דק
2 כפות פפריקה
מעט כמון
1 כפית מלח
כוסברה קצוצה

מטגנים את השום והגמבות
מוסיפים עגבנייה ותבלינים
מערבבים מעט

מוסיפים כוס מים ואת הכןסברה הקצוצה
על אש נמוכה מבשלים כ10 דקות
מוסיפים את הדגים , מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ20 דקות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה