דג סקרן שט לו בים זך

• הוסף לסימניות
טוב לא הכי קשור אבל קבלו ציור על הקיר באמבטיה...
כל תגובה תתקבל בברכה
אני מהפורום השכן... ופעם ראשונה שאני מציירת על הקיר בהמשך אני אעלה את הסקיצות הממוחשבות וגם שאלות...

הרעיון הוא שהאמבטיה מאד ישנה ונראית נורא אז מכיון שבעל הבית לא מעונין יותר להשקיע בדירה השקעתי אני..עבור הציבור השוהה בה כל יום להנאתו...

אני מחכה להערות /הארות כדי לתקן כי עדיין לא סיימתי.

• הוסף לסימניות
מותק של ציורים!
אהבתי את הכותרת.

• הוסף לסימניות
משפריץ עליזות וכיף!
יופי של כשרון לעשות מעלוב מלהיב!
(לא צריך לשכנע את הילדים להיכנס לאמבטיה, הא?)

• הוסף לסימניות
פיי, אהבתי מאוד, קווים פשוטים עם המון המון חן, יצא פצצה!
הייתי עושה לברווז גבה, וחיוך, יוסיף הרבה, יש לו הבעה קצת ניטרלית..

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח את הילדים שלי להתרחץ אצלך? ;)
נראה לי שגם הסרבן הכרוני שלי לא יתנגד...
עליז, מתוק וחמוד נורא!

• הוסף לסימניות
איזה יופי!!!
עז ומלא נוכחות, מתוק וילדותי.
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;765985:
פיי, אהבתי מאוד, קווים פשוטים עם המון המון חן, יצא פצצה!
הייתי עושה לברווז גבה, וחיוך, יוסיף הרבה, יש לו הבעה קצת ניטרלית..
אשמח לדעת איך להפוך את הפה למחייך (והאם להוסיף ריסים? אם כבר גבה?)

אני מצרפת את הסקיצות הרועדות כי הוואקום שלי לא מכוון טוב או בגלל שהוא נפל הוא רועד לי ציירתי בפוטושופ...

את הדלי עדיין לא ציירתי מתוכנן לימים הקרובים (על השיש שצבעתי בתכלת)

תודה רבה לכל המגיבים!!!!

• הוסף לסימניות
משהו חפיף שהכנתי לך, מבוסס על מה שציירת, כדי לתת לך רעיון למה אני מתכוון
מקווה שזה יעזור :)

קבצים מצורפים

• ברווזוןfn.jpg
    KB 55.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תודה אבל לא ראיתי שהוא מידי מחייך... אולי יותר הכיוון של המקור עם המשך הקו לכיוון הפנים.
כשאצייר את הדלי אנסה.

• הוסף לסימניות
מתוק ביותר. אהבתי את הכותרת:)

• הוסף לסימניות
יפיפה... באמת מגרה לילדים להיכנס...
נראה לי שעכשיו תהיה בעית השכנוע לצאת מהמקלחת... ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara770;766093:
יפיפה... באמת מגרה לילדים להיכנס...
נראה לי שעכשיו תהיה בעית השכנוע לצאת מהמקלחת... ;)

בעיה ישנה. קודם לא רוצים להיכנס ואח"כ לא רוצים לצאת!!! :D

הציורים ממש מתוקים!! טוב שהבעה"ב הסכים לזה!:rolleyes:

• הוסף לסימניות
זה באמת מתוק לראות את הקטנציק בן שנה וחצי לא יודע לדבר אבל "גע גע" הוא אומר ועוד איך... בימים הראשונים הוא הסתובב בבית: "דג- גע עג! " וממש סחב אותי שאני אראה ממה הוא מתרגש...
עכשיו באמת מספיק לי לומר לו לך ל"גע- גע" או "איפה גע גע" והוא כבר באמבטיה :)
או שאני שוטפת לו פנים במראה ואני רואה את הפה שלו מחקה תנועת דג... (פ)

אבל הגיל הזה באמת חוויה... :)

• הוסף לסימניות
מתוווק!
איזה אמא כייפית, כל הכבוד

• הוסף לסימניות
מהמם!!!
כל הכבוד על היוזמה והשיפורים!!!
\באיזה צבעים בסוף ציירת - על הקיר ועל השיש?

• הוסף לסימניות
וואו,
איך שזה משדרג את החדר...
מקסים ומלא עליזות וחן.
במה צבעת?

• הוסף לסימניות
צבעתי באקריליק ולשטחים הגדולים צבעתי בדוגמיות של טמבור שהזמנתי מהקטלוג (יוצא דווקא זול)
עם כל המברשות והמכחולים שהיה לי בבית על השיש עשיתי 2 שכבות של צבע טמבור וכעת אני אצבע בע"ה את השאר כרגיל לגבי הקונטור הסתבכתי כי לקיר יש מרקם לא אחיד וכל מכחול יצא לא מספיק חלק ואם רטוב לא היה מספיק חזק בקיצור לא היתה נוסחת קסם וזה באמת היה ככה ככה מה שאני אמשיך לעשות חשבתי על רעיון של קיסם אוזניים..

אה ועוד דבר נחמד שגיליתי- ציירתי קודם בעיפרון סקיצה וכשהייתי חיבת למחוק ולתקן היה מאד קשה עם המחק הרגיל. הפתרון הפשוט והנוח היה ספוג הפלא... פלא פלאים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה