דג סקרן שט לו בים זך

• הוסף לסימניות
מתוק ויפהפה, בקשר לבעיה של הקווים, ראיתי ושמעתי כבר מכמה ציירים, שמצטיידים בארטליינים בכמה גוונים, ואיתם עוברים על הקו. מאד משדרג את כל המראה! (בגלל החספוס של הקיר גם בארטליינים צריך "ליישר" את הקווים)

• הוסף לסימניות
כן, חשבתי על זה כשסיימתי... בכל מקרה אין גוונים יפים של חום... מה שנעשה... אולי בהמשך..

• הוסף לסימניות
איזה יופי, כל הכבוד על הרעיון ובעיקר על הביצוע,
מקסים, מקסים!
ואני, לפי הכותרת, חשבתי שאראה משהו כזה-
צפה בקובץ המצורף 125569
תמשיכי להפתיע...:)

קבצים מצורפים

• דג סקרן.jpg
    KB 45.5 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;766484:
איזה יופי, כל הכבוד על הרעיון ובעיקר על הביצוע,
מקסים, מקסים!
ואני, לפי הכותרת, חשבתי שאראה משהו כזה-
צפה בקובץ המצורף 125569
תמשיכי להפתיע...:)

לא יודעת למה זה הכותרת שעלתה לי אז שמתי... אולי יותר מתאים "הברווזה עליזה... מים עלי התיזה..."
אבל כבר אי אפשר לשנות כותרת... :)

אגב סתם מענין את החוט של החכה עשיתי עם עפרון קרנדש סתם מענין מה דעתכם אם הייתי עושה את כל הקונטור בעיפרון הזה (טבול במעט מים) זה היה מספיק? בכל מקרה ריססתי מעל הכל ספריי לכה מקבע.

• הוסף לסימניות
איזו אמא חברה'מנית את.
בזכותך התעוררו לי אי אילו נקיפות מצפון... בקשר לציור שהתחלתי
בבית בחדר הילדים, שהוזנח לו לנפשו טרם הספיק לקרום עור וגידים :)
היום התחלתי עם הצביעה, מקווה שאגמור בהקדם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;766610:
לא יודעת למה זה הכותרת שעלתה לי אז שמתי... אולי יותר מתאים "הברווזה עליזה... מים עלי התיזה..."
אבל כבר אי אפשר לשנות כותרת... :)
דוקא אהבתי את הכותרת, משהו מרענן, מסקרן והבפנוכו מפתיע...:)

• הוסף לסימניות
מוכשרת!!
אהבתי מאד.

• הוסף לסימניות
בקשר לחספוס של הקיר, למה לא ליישר עם ניר זכוכית? הרי ממילא צובעים אחר כך ולא רואים את הסיד שירד, ולגבי החורים, יש מלט לבן שקל לעבוד איתו והוא נראה כמו סיד כשהוא מתייבש (מנסיון).
מה שמעניין אותי מאוד, למה ציירת סקיצות במחשב, לא ציירת ישר על הקיר וזהו?
ולסיום, הציור מתוק מתוק ומלהיב את ציבור הזאטוטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;766733:
איזו אמא חברה'מנית את.
בזכותך התעוררו לי אי אילו נקיפות מצפון... בקשר לציור שהתחלתי
בבית בחדר הילדים, שהוזנח לו לנפשו טרם הספיק לקרום עור וגידים :)
היום התחלתי עם הצביעה, מקווה שאגמור בהקדם.
תצליחי!
מאחלת הספק טוב ומהיר.
רק אל תשכחי להראות לנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיפי;766927:
בקשר לחספוס של הקיר, למה לא ליישר עם ניר זכוכית? הרי ממילא צובעים אחר כך ולא רואים את הסיד שירד, ולגבי החורים, יש מלט לבן שקל לעבוד איתו והוא נראה כמו סיד כשהוא מתייבש (מנסיון).
מה שמעניין אותי מאוד, למה ציירת סקיצות במחשב, לא ציירת ישר על הקיר וזהו?
ולסיום, הציור מתוק מתוק ומלהיב את ציבור הזאטוטים.

אם כבר הוקפץ אענה לך:
לגבי החספוס לא היה לי ענין להשקיע אם תראי אפילו לא צבעתי שכבה לבנה למטה
אם אני יעלה תמונה של האמבטיה עצמה תבינו למה צריך לשכנע להיכנס...:eek:

הסקיצות במחשב זה כי אני בעצם גרפיקאית והמחשב הוא היד שלי. התרגלתי לבחור צבעים דרך המחשב ורק כך יכלתי להיות סגורה על הגוונים פחות או יותר ולא להתחיל להתלבט בטמבור במניפה...

• הוסף לסימניות
מתוק מתוק מתוק!!!!!!!!!!
זה עושה חשק לצייר לאחיינים שלי משהו בחדר שלהם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה