מצלמה דדדדחחוווףףף!!!!!! מישהוא נתקל פעם בכרטיס זכרון של מצלמה שמתחיל להתפרק???

• הוסף לסימניות
???????????
דחוף!!!!
מה עושים????

• הוסף לסימניות
אם הוא רק מתחיל,
דבר ראשון תגבי את התמונות...

• הוסף לסימניות
דחחווףף!!!!!!!!!!!!!!
מישו יודע מה לעשות????

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה
לפחות בדיסק אחד אם לא שניים ויותר .
מצער מאד
לנסות להעביר את החומר לגיבוי
לנסות להתיעץ עם אנשי מקצוע בצילום
וחנויות לממכר דיסקים כאלו
אולי ימליצו על מישהו שיכול לעשות גיבוי על אף שבר בדיסק
ולקנות חדש .

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עכשיו אני מצליח להתחיל להבין
כי השתמע מקודם כשכתבתם

שהחומר בפנים לא בעייתי
והשאלה רק על הכרטיס עצמו

anyway
האם הכרטיס מופיע במנהל הדיסקים כשמחברים אותו למחשב ?
כשכתבתי ברור התכונתי באותו הרגע להעביר את התמונות שיש אבל בסוף לא עלה לי הכרטיס....
מה זה אומר מנהל דיסקים??

• הוסף לסימניות
אחד מהדרכים לפתוח את מנהל הדיסקים:
קליק ימני על מחשב(זה) ---> ניהול ---> לבחור את/לחיצה על ניהול דיסקים
ולהעלות צילום מסך
תוך כדי שהכרטיס בפנים??
לעלות לכאן צילום מסך?

• הוסף לסימניות
הנה....
אין לי תמונה מהכרטיס המתפורר כי הוא לא עולה לי במחשב(אבל אם אתה סתם רוצה תמונה שפעם צילמתי בכרטיס הזה ויש לי אותה על המחשב אני יכולה....

קבצים מצורפים

• דדדד.JPG
    דדדד.JPG
    KB 141.2 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
אין לי כונן f
בעצם מה זה?
IMG_2945.JPG
IMG_2945.JPG
IMG_2945.JPG

• הוסף לסימניות
אפשר צד שני (הצד של החיבורים (מזהב))? (שכחתי לציין קודם) :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה