מה מומלץ יותר, דה זה וו או ארץ האש?
מאמימוש מקסימום כוחות לאמא מנוי פרימיום • 6/6/24 הוסף לסימניות #2 הבת שלי היתה ב : נכתב ע"י i'm Laiky: דה זה וו לחצ/י כדי להרחיב... לא גמרה להתלהב (והיא לא מתלהבת מכל דבר) לא מכירה את ארץ האש
הבת שלי היתה ב : נכתב ע"י i'm Laiky: דה זה וו לחצ/י כדי להרחיב... לא גמרה להתלהב (והיא לא מתלהבת מכל דבר) לא מכירה את ארץ האש
S s.arcit משתמש פעיל 6/6/24 הוסף לסימניות #3 עשיתי מחקר על זה בחג הפסח ויצא שדה זה וו הרבה יותר לא היה אחת שלא נהנתה
חבילע'ס על הזמן משתמש מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 6/6/24 הוסף לסימניות #4 ראיתי את שתיהם שתיהם הפקות מטורפות - אין מה לומר הרמה עלתה. אבל דה זה וו' עולה על כולנה.
ע עובדת מהבית משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג פרסום וקופי • 6/6/24 הוסף לסימניות #7 ראיתי את שניהם לכי רק לדה זה וו סוףףףףףףףףףף פעם ראשונה שיצאתי מסרט ואמרתי שבא לי לראות אותו עוד פעם.. (מישהי אמרה לי שהבת שלה בת 12 חזרה עם פחדים..אולי לא מתאים לכל גיל)
ראיתי את שניהם לכי רק לדה זה וו סוףףףףףףףףףף פעם ראשונה שיצאתי מסרט ואמרתי שבא לי לראות אותו עוד פעם.. (מישהי אמרה לי שהבת שלה בת 12 חזרה עם פחדים..אולי לא מתאים לכל גיל)
מ מונטיפיורי משתמש פעיל • 16/7/24 הוסף לסימניות #8 למכירה 3 כרטיסים לסרט דה זה וו להיום!!! ב-8:30 בערב באולם שרת בפתח תקוה 10 שקל לכרטיס. מוכרת רק את כל השלושה ביחד.
למכירה 3 כרטיסים לסרט דה זה וו להיום!!! ב-8:30 בערב באולם שרת בפתח תקוה 10 שקל לכרטיס. מוכרת רק את כל השלושה ביחד.
צ ציפי גלר משתמש חדש 16/4/25 הוסף לסימניות #10 מישהי יכולה לשלוח מתי יש בביתר ב15 שח את דה זה וו ואירן 3 ??
מ מיריכ משתמש מקצוען 16/4/25 הוסף לסימניות #13 לא ראיתי את ארץ האש אבל מדה זה וו התלהבתי ברמותת סרט אחד הטובים שהיו פה
י ילדה קטנה בעולם גדול משתמש מקצוען 16/4/25 הוסף לסימניות #14 דה זה וו יותר יפה לטעמי יש אשכול מסודר על זה מופעי תרבות סרטים לנשים פסח תשפ''ה
Y yael305 משתמש מקצוען כתיבה ספרותית 22/4/25 הוסף לסימניות #15 דה זה וו הרבה יותר! אגב, בסוכות יוצא דה זה וו 2 יש למה לחכות...
צ ציפי גולדברג משתמש רשום 11/5/25 הוסף לסימניות #17 האם מישהי יכולה לעלות כישור של הטריילר של דה זה וו וגם של ארץ האש אני אשמח תודה
1 (:1234 משתמש סופר מקצוען איור מקצועי הנדסת תוכנה צילום מקצועי אוטומציה עסקית יוצרי ai 11/5/25 הוסף לסימניות #18 נכתב ע"י ציפי גולדברג: האם מישהי יכולה לעלות כישור של הטריילר של דה זה וו וגם של ארץ האש אני אשמח תודה לחצ/י כדי להרחיב... תמחקי את ההודעה, לפני שיחסמו אותך
נכתב ע"י ציפי גולדברג: האם מישהי יכולה לעלות כישור של הטריילר של דה זה וו וגם של ארץ האש אני אשמח תודה לחצ/י כדי להרחיב... תמחקי את ההודעה, לפני שיחסמו אותך