דה-קרינה - בוטיק שוקולד בגולן. מישהו היה?

• הוסף לסימניות
האם שווה ביקור?

• הוסף לסימניות
שמעתי ממשהו שהיה שזה מאוד יפה
והשוקולד בכלל.........שומרים אותו לאירועים מיוחדים....
(ד"א ניתן להשיג את השוקולד שלהם בגאיה פרחים בקניון רמות)

• הוסף לסימניות
הייתי עם ילדיי, בסיור בלבד ללא סדנא.
נחמד, קצר וחביב. לא שווה טיול מיוחד.
שווה לשלב בטיול באזור (אנחנו עשינו גם קיאקים וגם פיקניק וכו' אז זה היה נחמד.

• הוסף לסימניות
הינו בסיור +סדנא. מתוק וחויתי, (וכן, גם המבוגרים חגגו עם השוקולד.) יש שם גם בית קפה ושוקולד, טעיםםםםם!

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי, אבל שמעתי על קבוצה של אנשים מבוגרים, אינטלגנטים שהיו בסדנה במקום ונהנו עד הגג!

• הוסף לסימניות
יש להם הכשר מהדרין של איגוד הרבנים

קבצים מצורפים

• דה קרינה הכשר.jpg
    KB 91.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
גם אני שמעתי על כאלה שהיו שם ונהנו מאודדד

• הוסף לסימניות
למי שאוהב שוקולד (כמוני)
זו חויה מיוחדת(מנסיון...)

• הוסף לסימניות
הייתי פעמיים, מקום קטן ונחמד מאוד! בהחלט שווה ביקור אם נמצאים באזור.

• הוסף לסימניות
צריך להזמין סיור מראש?
זה פתוח דווקא לקבוצות או גם למשפחות -בודדים?

• הוסף לסימניות
גם לבודדים
צריך להזמין מקום לסיור וסדנא
אפשר גם יום מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה