דה קרינה - המלצות

• הוסף לסימניות
האם מישהו ביקר במרכז המבקרים דה קרינה בעין זיוון? האם זה מומלץ? כשרות? זה מעניין למבוגרים?

אשמח אם תוכלו לתת לי עוד רעיונות לביקור באיזור רמת הגולן!

תודה!

• הוסף לסימניות
שמעתי שנחמד,
כשרות-אם אני לא טועה- חת"ס פ"ת

• הוסף לסימניות
לקחו אותנו מהעבודה בימי עיון והיה ממש נחמד שם, רואים שם סרט על שוקולד, יש סדנה להכנת כמה פטיפורים משוקולד... וכמובן רואים איך הם מייצרים את הפטיפורים והם נותנים לטעום.

• הוסף לסימניות
מקום חמוד (אולי הייתי אומרת לא כ"כ שווה את הכסף)

• הוסף לסימניות
בואי נהיה כנים..
לא ממש שווה לסוע עד לסוף העולם שמאלה (עין זיוון)
כדי להיות שם במפעל...
יחסית לא שילמתי הרבה, והילדים שלי עשו שם סדנת שוקולד,
ומאוד נהנו.
בלי הסדנה ממש לא שווה לסוע עד שם.
יש גם סדנה למבוגרים.
בקיצור, אם אתם באזור שווה לקפוץ...
אם לא, אז שווה לוותר.

• הוסף לסימניות
שווה רק בשביל לקנות את המוצרים שלהם..
אבל אחרי שנסעתי עד סוף העולם שמאלה, וקיבלתי מוצר פגום,
החליפו לי וקיבלתי את זה---- בחנות מתחת לבית:D

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שזה מקום חמוד לשלב בתוך טיול
לא לנסוע במיוחד.
אנחנו הלכנו עם הילדים לשם, ושילבנו גם קייאקים בסביבה ופיקניק באיזה פארק
כך שזכור לי כטיול מוצלח במיוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה