דרוש מידע דואגת- התינוק שלי ישן הרבה יותר מהרגלו

• פותח הנושא YRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לא נשמע כזה חריג.
הגוף מתאושש.. היו השנה וירוסים מטורפים של חולשה. גם שלי ישנו המון,( גם הגדולים)

• תודה
Reactions: YRN
  • הוסף לסימניות
גם אצלי,
ילדה בת שלוש שיושנת כבר כמה ימים אחרי שפעת מחמש אחה"צ עד שבע בבוקר למחרת

• הוסף לסימניות
אבל כמה זמן היה לילדים שלכם חום?
לבת שלי היה רק יומיים חום.
ואז יום אחרי זה הכל היה מצויין אבל יומיים אחר כך היא נהייתה כזאת עייפה.....

• תודה
  • הוסף לסימניות
אבל כמה זמן היה לילדים שלכם חום?
לבת שלי היה רק יומיים חום.
ואז יום אחרי זה הכל היה מצויין אבל יומיים אחר כך היא נהייתה כזאת עייפה.....
יומיים. ויש כאלה שאפילו חום לא היה..רק שבועיים חולשה

• הוסף לסימניות
@YRN לא בדשקתי את כל התגובות
הבת שלי בת 2 וגם התינוקת עברו שבועיים של ברונכיוליטיס ועוד ועוד
וגם לקח להם זמן להתאושש, הבת שלי ישנה בגן אפילו שעתיים, בבית עוד 3 שעות והלכה לישון ב6, וכמעט לא אכלה
ב"ה בשבוע הזה התחילה להתאושש ולאכול.
בעז"ה זה יעבור.

• תודה
  • הוסף לסימניות
ומה עושים כשילד בן שנתיים וחצי עייף הרבה בלי להיות חולה לפני כן והבדיקות דם תקינות

• הוסף לסימניות
מה אומרים?
תינוק בן שנה וחצי פעיל ואנרגטי מאד בדרך כלל, ביומיים האחרונים רק רוצה לישוןןןןן. נרדם מוקדם מאד, קם מאוחר וישנוני רוב הזמן. אין לו חום אבל היה לו רצף של וירוסים+ דלקת ריאות בחודש האחרון. גם בימים בהם היה עם חום הוא לא התנהג כך, זה ממש חריג בשבילו.
לדאוג? ללכת לרופא?
אצלנו זה היה קורונה...
התסמין היחיד היה שינה בלי גבול.

• עצוב
  • הוסף לסימניות
האם נתנו לו סטרואידים לאנילציה אם כן זה בגלל זה.

• תודה
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כחודש שהוא גם בגן בסוף היום עייף ופחות פעיל ואח"כ בבית על פי רוב עד שארוחת צהרים מוכנה הוא כבר נרדם היכן שהוא
איזה שעה זה?
וזה לא היה ככה אחרי החגים?

הרופאה פירגנה לכם בדיקת מונו?
חוץ מחולשה יש לו עוד משהו שונה בהתנהגות? (יציאות מרובות / עצירות / בכי רב / כאבי בטן)

• הוסף לסימניות
מה אומרים?
תינוק בן שנה וחצי פעיל ואנרגטי מאד בדרך כלל, ביומיים האחרונים רק רוצה לישוןןןןן. נרדם מוקדם מאד, קם מאוחר וישנוני רוב הזמן. אין לו חום אבל היה לו רצף של וירוסים+ דלקת ריאות בחודש האחרון. גם בימים בהם היה עם חום הוא לא התנהג כך, זה ממש חריג בשבילו.
לדאוג? ללכת לרופא?

אם לקח אנטיביוטיקה
אז זה ממש הגיוני
אנטיביוטיקה מחלישה!!!

• תודה
  • הוסף לסימניות
איזה שעה זה?
וזה לא היה ככה אחרי החגים?

הרופאה פירגנה לכם בדיקת מונו?
חוץ מחולשה יש לו עוד משהו שונה בהתנהגות? (יציאות מרובות / עצירות / בכי רב / כאבי בטן)
סביבות אחד וחצי אולי קצת אבל החמיר עם הזמן
כמובן שזה גורם ליותר מצב שהוא עצבני וכדו'
מונו לא בדקנו יש סיבה?

• הוסף לסימניות
סביבות אחד וחצי אולי קצת אבל החמיר עם הזמן
כמובן שזה גורם ליותר מצב שהוא עצבני וכדו'
מונו לא בדקנו יש סיבה?
אם הברזל והבדיקות הרגילות תקינות,
הייתי בודקת מונו.
אמנם אין לך הרבה מה לעשות לזה, אבל אם זה מונו- את יכולה להיות רגועה
אם זה לא מונו, הייתי מבקשת מהרופא איזה עוד כיוונים אפשר לבדוק לעומק כי זה בהחלט מצב עייפות חריג לפי איך שנשמע ממך.

• הוסף לסימניות
גמלי זה קרה ממש שבוע שעבר, אחרי וירוס הילד בן השלוש ממש התחנן לישון, לקח שמיכה ופשוט נרדם בשעה חמש!
הוא ילד שובב נורא וממש דאגתי, כל כמה דקות ביקרתי אותו לבדוק שהכל בסדר , גם במהלך הלילה, יומיים זה המשיך עד שנעלם, אני לא רופאה אבל בתחושה שלי הגוף הקט שלו היה צריך להתאושש מהמחלה.
אבל אם זה היה ממשיך מעבר לשלושה ימים הייתי לוקחת אותו לספירת דם וכוליי.
בריאות איתנה לכולם!

• תודה
  • הוסף לסימניות
גם הבת שלי....
יומיים הייתה עם חום ואז יומיים רצתה לישון כל הזמן ואז כמה ימים היא לא רצתה כמעט לאכול ועכשיו היא חוזרת לעצמה:)

• תודה
  • הוסף לסימניות
אם זה לא מונו, הייתי מבקשת מהרופא איזה עוד כיוונים אפשר לבדוק לעומק כי זה בהחלט מצב עייפות חריג לפי איך שנשמע ממך.
רק לעדכן שב"ה בשבוע האחרון התופעה חלפה כלא היתה והוא ערני כמו כולם עד סביבות 6 בערב יתכן ועבר איזה קורונה בינתיים...

• הוסף לסימניות
רק לעדכן שב"ה בשבוע האחרון התופעה חלפה כלא היתה והוא ערני כמו כולם עד סביבות 6 בערב יתכן ועבר איזה קורונה בינתיים...
אני שמחה לשמוע ותודה שעדכנת.
שיהיה רק בריאות :)

• הוסף לסימניות
ותודה שעדכנת
הגר"ח גריינימן זצ"ל היה אומר למי שבא להתיעץ איתו על הבעיות שלו למה על השמחות אתה לא בא לשמח אותי
ופעם פגש אחד שהתייעץ איתו על טיפול רפואי ושאל אותו למה לא באת לעדכן אותי מה קרה בסוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה