מידע שימושי דואק - משחה לאקנה

• הוסף לסימניות
אולי אני אמכור לך...

תקשיבו סיפור טראגי:
התפצעתי קשות תוך יומיים. אוף, זה נראה נורא. לא יוצאת ככה מהבית.
טוב, אין ברירה. הולכת לקופ"ח (נסססס שיש מסיכות).
"רופאה, רופאה, פליזזז רקוטן!!!", בשילוב דמעות. היא אמורה להשתכנע, לא?!
"מה יש לנו פה?" (תוסיפו מבטא רוסי מתגלגל כבד), "פצעים בגרות דרגה קלה עד בינונית. לא נורא".
"אז לא רקוטן?", מאוכזבת.
"אני ארשום לך דואק, ואם לא עוזר תחזרי אליי".
שוב הסתננות חשאית ברחובות, מתגנבת לסופר פארם הקרוב. קונה. וואו, זה יקר.
מורחת על הפנים פעם ראשונה. "אאוצ'! אחחח! שורף אש!".
כל הפנים אדומות ומגרדות. הפצעים תופחים. יובש.
אולי בגלל ששמתי לפני קרם פנים אחר? זה השילוב?
מורחת פעם שנייה. "איי! איי! אייי! לא-מתקרבת-לדבר-הזה-יותר-נקודה-!!!". הפצעים מוגלתיים.
אחרי שעה עוברת בטעות ליד מראה (כשאני עם אקנות אני בד"כ מכסה את המראות בבדים... ;) ). "הצילו! מה זה הדבר הזה?!". נוצרו לי על הפנים מין 6 כוויות גדולות, ועוד כמה קטנות. כוויות ממש, כאילו נשפך עליי דוד מים רותחים. וזה כואב, כן? תארו לעצמכם. מחוספסות, מגרדות.
פותחת את אתר החברה. שולחת תלונה חריפה. (מי יודע? לפחות אני אעשה מזה כסף... :) ).
אחרי שעה חוזרים אליי בטלפון (שאפו על המהירות!). קול רוסי קשוח: "לא הבנו מה התלונה". (תגידו, מאיפה הגיעו כל הרוסים האלו?).
בקיצור, מתברר שהמשחה בכלל לא מיועדת מלכתחילה לפצעי בגרות או/ו לעור הפנים (!) אלא לעור הגוף (הבדל ענק).
חוזרת לרופאה. "כייין, נייה לך פיגמינטציייה. אני ירשום לך מישחהההה" (זה המבטא, דא?).
לא תודה. לא משחה. לא סומכת עלייך יותר.
הולכת לקוסמטיקאית. משלמת כסף. עובר אחרי שלושה שבועות.

נחרדת כולי עשיתי סקר סביבתי: 'מי עוד נפגע מדואק'. מתברר שיש ויש.
אני לא הייתי מתקרבת, ממליצה לכם גם.
שוב: ראו, הוזהרתם.

• הוסף לסימניות
אני רואה שאת פתחת את האשכול-לא השגת?
הרופא (מכבי) נתן למשהי מהמשפחה שלי בנתיים שתי משחות ליום וללילה.
הוא אמר שאין להשיג את דואק עכשיו בארץ, ושהיא תחזור לכאן בינואר.

• הוסף לסימניות
הרופא (מכבי) נתן למשהי מהמשפחה שלי בנתיים שתי משחות ליום וללילה.
הוא אמר שאין להשיג את דואק עכשיו בארץ, ושהיא תחזור לכאן בינואר
וואו זה עוד המון זמן...לא יכול להיות שאולי נשאר באיזה בית מרקחת? ואולי מישהו יודע על משחה טובה אחרת עם פעילות דומה?

• הוסף לסימניות
הרופאת עור שלי ( מקצועית מאד במאוחדת - כלילה הרשקו ) נתנה לי במקום זינדקלין. לי היא מצויינת בינתיים.
לא לוקחת שום אחריות!
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה