תרופה דואק

• הוסף לסימניות
מישהו ראה לאחרונה דואק?
או יודע מתי אמור לחזור?
התחליף שלו לא קרב...

• הוסף לסימניות
אם מישהי יודעת שזה הגיע לבתי מרקחת (דואק)
אשמח שתעדכן!

• הוסף לסימניות
למישהו ידוע אם מותר להשתמש במצב מיוחד?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למישהו ידוע אם מותר להשתמש במצב מיוחד?
אני הבנתי שלא
היו לי פצעים נוראים בהריון (אחרי ראקוטן וכבר הכרתי את כל המשחות)
והמשחות היחידות שהרופא הורה לי שמותרות בהריון היו ממש חלשות שנותנים בתחילת הדרך
באסה רצינית, אבל זה עובר...

• הוסף לסימניות
וואי אני משתמשת ולא בא לי להפסיק
התקווה היחידה שלי כבר.
תשאלי את הרופא שלך, לא בא לי להגיד לך להפסיק אני מזה מבינה את הקושי גם אני עברתי את זה...
אדרבה אולי הוא יגיד לך שזה בסדר ותבואי לעדכן כאן
שאדע לפעם הבאה...

• הוסף לסימניות
שאלת על זה והוא אמר מפורש שאסור?
או שלא מומלץ?
או שמשנה באיזה שלב?
ביקשתי ממנו את המשחה הכי חזקה שמותרת

הוא אמר שרוב המשחות משהו נכנס לזרם הדם, משהו כזה.. זה היה מזמן
ונתן לי מרשם למשחה שאמר שזה מה שהוא יודע שמותר

זה אומר שלא בהכרח ממש אסור, אבל בזמנו לא העזתי לזלזל בזה, תבדקי בכל אופן

• הוסף לסימניות
שימו לב! (בעיקר גברים)
דואק עלול לגרום להלבנה של השיער!
כנראה יהיו פה תגובות שרוקחים / רופאים אמרו ש'מה פתאום', אבל מה לעשות, זו המציאות!

• הוסף לסימניות
שימו לב! (בעיקר גברים)
דואק עלול לגרום להלבנה של השיער!
כנראה יהיו פה תגובות שרוקחים / רופאים אמרו ש'מה פתאום', אבל מה לעשות, זו המציאות!
נכון מאוד! וגם אצל נשים עלול לגרום להורדת צבע בגבות, תזהרו בשימוש מסביב

וגם מאוד מצוי שגורם לכתמים דמוי אקונומיקה על מגבות אמבטיה וכאלה, חשוב לשטוף ידיים ופנים היטב היטב לפני ניגוב במגבת לאחר שימוש במשחה (בכללי מומלץ לבעלי אקנה לנגב פנים בטישיו חד פעמי מטעמי הגיינה)

• הוסף לסימניות
נשים אסור לשים בזמן ....
וכן לא באזור העינים והגבות
שמעתי בשם רופא עור

• הוסף לסימניות
התחלתי עכשיו דואק
הרופאה (רופאת ילדים) אמרה לי לשים פעמים ביום אבל אני רואה פה שהרבה שמים רק פעם אחת,
ואין לי פצעים כאלו רציניים
פצעונים פיציים שבקושי רואים ופעם ב--- כמה גדולים
להוריד מינון לפעם ביום?
גם הסתבכתי עם חשיפה לשמש אם אני הולכת ללימודים בבוקר...

התחלתי עכשיו דואק
הרופאה (רופאת ילדים) אמרה לי לשים פעמים ביום אבל אני רואה פה שהרבה שמים רק פעם אחת,
ואין לי פצעים כאלו רציניים
פצעונים פיציים שבקושי רואים ופעם ב--- כמה גדולים
להוריד מינון לפעם ביום?
גם הסתבכתי עם חשיפה לשמש אם אני הולכת ללימודים בבוקר...
לדעתי תנסי קודם פעם ביום
לי הוא עזר יפה ממש
ואם תראי אחרי שבועיים שלוש שלא עוזר תעברי לפעמיים
פעם אחת ביום נותנת לך גם את היתרון של החשיפה לשמש וגם אפשרות לשים בבוקר קרם לחות שמאזן את העור ומונע יובש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה