דואר ישראל או אליאקספרס, מי אשם?

• הוסף לסימניות
הבעיה בסכסוך שהמוכר מחויב לענות תוך 3 ימים.. ואם את פותחת את הסכסוך יומיים לפני גמר ההגנה, המוכר יכול להתעכב במתן תגובה ואז את נשארת תקועה... לכן שימי לב שאם הדברים לא הסתדרו לפתוח מספיק זמן מראש!
לי זה קרה עם מוצר שלא הגיע, ונזכרתי לפתוח סכסוך מדי מאוחר. והמוכר פשוט לא הגיב לא במסרים ולא לסכסוך, בסוף, בנס! הגיע המוצר ביום האחרון של ההגנה!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון מנסיון, צריך להרחיב את זמן ההגנה, ואז אני אפתח בסכסוך, בינתיים מוצר אחר מאותו מוכר הגיע כבר אלי והכל בסדר, אז בכל אופן אני עדיין ממתינה בסבלנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובהלה;1438126:
דבר ראשון מנסיון, צריך להרחיב את זמן ההגנה, ואז אני אפתח בסכסוך,

נכון, אבל מה לעשות שהמוכר פשוט לא הגיב לבקשות להרחיב את זמן ההגנה:confused:
פשוט התעלם! 6 פעמים ביקשתי ולא נעניתי!!!:eek:

• הוסף לסימניות
אז בקשתי הרחבת הגנה, אם הוא לא יתייחס אלי, אני אפתח בסכסוך...

• הוסף לסימניות
אז כולם להרגיע, המוצר הגיע בשלום, ולכולם שלום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה