- הוסף לסימניות
אותי הדריכה הנציגה של דואר ישראל לעשות ככה.מידע חשוב ביותר.
בררתי זאת בדואר ישראל והם אמרו לי שאין אפשרות כזו (כנראה לא התאים להם).
לכתוב מיקוד של מרכז מסירה שאליו מגיעות החבילות שלי.
הכל דופק!
אותי הדריכה הנציגה של דואר ישראל לעשות ככה.מידע חשוב ביותר.
בררתי זאת בדואר ישראל והם אמרו לי שאין אפשרות כזו (כנראה לא התאים להם).
תודה!אותי הדריכה הנציגה של דואר ישראל לעשות ככה.
לכתוב מיקוד של מרכז מסירה שאליו מגיעות החבילות שלי.
הכל דופק!
הן מגיעות גם כן למרכז מסירה,תודה!
כנראה תלוי לאיזו פקידה נופלים,
אבל מה קורה עם חבילות קטנות שיכולות להגיע הביתה?
הן לא נעלמות?
איפה זה? הלוואי עלי.ואצלינו מתקשרים באופן אישי לכל אחד ואחד גם על חבילה שמכילה מחק
בטח לא באזור שלךאיפה זה? הלוואי עלי.
אצלינו מקבלים חבילות בדואר.בטח לא באזור שלך
אבל תבדקי איפה יש באזור שלך/שנח לך להגיע אליו,
מרכז מסירה באיזה חנות קטנה,
כמה שיותר קטן ופחות מוכר - יותר יחס אישי![]()
ולהתלונן?אצלינו מקבלים חבילות בדואר.
ולאחרונה לא מקבלים הודעה כשחבילה מגיעה. (חוץ מנקסט)
וחבילות פשוט חוזרות לסין.
ממש מתסכל.
שאלנו את הפקידה בדואר, לאחר שעידכנה אותנו על חבילה מסוימת שהוחזרה,ולהתלונן?
לא בדואר, מבקר המדינה אולי.
איזה מין דבר זה?
לא יודעת,שאלנו את הפקידה בדואר, לאחר שעידכנה אותנו על חבילה מסוימת שהוחזרה,
והיא אמרה שזה באג, והיא יודעת ע"כ, ואין לה פתרון.
יש איזה מספר של הדואר שניתן להתלונן שם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים