למסירה דואר ישראל שלח לי הודעה במייל שהחבילה שלי הגיעה לסניף, יש התקדמות בשירות!

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי לפני כמה ימים
וזה כן היה נכון.
רק מוזר לי מאיפה קיבלו את הכתובת שלי- אולי מנקסט בעצמם?

• הוסף לסימניות
האם זה חדש?
ומנין יש להם את הדוא"ל שלי?
וחוץ צזה יש שם קישור לשרות my post שהחבילה תגיע עד הבית, זה בתשלום?
https://mypost.israelpost.co.il/רישום/?utm_source=israelpost.co.il&utm_medium=text_link_mypost_to_me&utm_content=להרשמה+חינם+כעת&utm_campaign=mypost
נראה שסוף סוף שנות האלפיים הגיעו גם לדואר, אמנם באיחור, אבל טוב מאוחר....
ברור שבתשלום
וכתובת המייל נדמה לי מופיעה בשטר המשלוח
כמו שהם שלחו סמס עד היום

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה רק כשהחבילה מגיע לסניף ראשי של הדואר ולא לסניפים.

• הוסף לסימניות
גם לי שלחו, משהו חדש.

• הוסף לסימניות
האם זה חדש?
ומנין יש להם את הדוא"ל שלי?
וחוץ צזה יש שם קישור לשרות my post שהחבילה תגיע עד הבית, זה בתשלום?
https://mypost.israelpost.co.il/רישום/?utm_source=israelpost.co.il&utm_medium=text_link_mypost_to_me&utm_content=להרשמה+חינם+כעת&utm_campaign=mypost
נראה שסוף סוף שנות האלפיים הגיעו גם לדואר, אמנם באיחור, אבל טוב מאוחר....
שימו לב לעוד משהו מאוד מגניב

אפשר לשנות אתכתובת האיסוף מעיר לעיר ומשכונה לשכונה עוד לפני שהמשלוח הגיע לארץ!

• הוסף לסימניות
פיתוח חדש של דואר ישראל.
יודעת מאחת שעובדת שם.
קיימת שם מחלקת פיתוח? פשש...
יאללה שיגייסו איזה סטארטפיסט שיקדם שם קצת ענינים.

• הוסף לסימניות
ולמה אלי לא הגיע מייל?:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
שימו לב לעוד משהו מאוד מגניב

אפשר לשנות אתכתובת האיסוף מעיר לעיר ומשכונה לשכונה עוד לפני שהמשלוח הגיע לארץ!
זה דווקא לא נכון, היא טוענת שביטלו את זה, ואם את מחפשת את זה באתר עצמו, באמת אין את האופציה.
קיימת שם מחלקת פיתוח? פשש...
יאללה שיגייסו איזה סטארטפיסט שיקדם שם קצת ענינים.
תארי לעצמך...
מוזמנת להציע את עצמך.

• הוסף לסימניות
0_tempFileForShare_20190515-195238.jpg
זה דווקא לא נכון, היא טוענת שביטלו את זה, ואם את מחפשת את זה באתר עצמו, באמת אין את האופציה.

צילום מסך של אפשרות לשינוי מען מימים האחרונים

• הוסף לסימניות
מבדיקה קלה המיילים הגיעו רק מהזמנות מנקסט..
מישהי קיבלה מייל מהזמנה באיביי או עלי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה