דואר ישראל

• הוסף לסימניות
יש עיצומים שם? שביתה?
יכול להיות שחבילה שיצאה משבדיה ב-16.12.14 (עפ"י האתר של דואר ישראל) עדיין לא הגיעה לארץ?

• הוסף לסימניות
אם הגיע היום , זה לא יתעדכן לפני 10, תבדקי שוב יותר מאוחר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1471543:

זה הגיוני בהחלט בתקופה הזו , יש עומס מאוד גדול בגלל הקריסמס
אני רציתי להזמין גם לפני שבוע אבל חברה שלי שמנוסה בנקסט אמרה לי שכדאי להזמין רק אחרי ה25/12 .
שנה שעברה היא הזמינה ב4/12/13 וקיבלה את החבילה רק ב6/1/14 (חודש - שזה המון זמן לנקסט בדר"כ)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1471596:
אני רציתי להזמין גם לפני שבוע אבל חברה שלי שמנוסה בנקסט אמרה לי שכדאי להזמין רק אחרי ה25/12 .
שנה שעברה היא הזמינה ב4/12/13 וקיבלה את החבילה רק ב6/1/14 (חודש - שזה המון זמן לנקסט בדר"כ)

תודה, אבל החבילה כבר יצאה משבדיה

• הוסף לסימניות
שלי יצאה ב-11.12 וככה זה כל שנה...
כשכתוב לך שיצאה משבדיה, זה אומר שהיא נמסרה בתאריך זה, לא שיצאה מתחומי המדינה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;1471641:
שלי יצאה ב-11.12 וככה זה כל שנה...
כשכתוב לך שיצאה משבדיה, זה אומר שהיא נמסרה בתאריך זה, לא שיצאה מתחומי המדינה.

תודה,
טוב לדעת....

• הוסף לסימניות
שלי יצאה משבדיה ב18/12

והיא כבר הגיעה לסניף המרכזי בעיר

• הוסף לסימניות
שלי יצאה ב10 לחודש משוודיה, ועדיין לא הגיעה!
זה הגיוני?

• הוסף לסימניות
ואצלי רשום כך היום (הודעה זו כבר מופיעה לי כמעט שבועיים):
הפריט נשלח משבדיה ב 11/12/2014

מה זאת אומרת שזה יצא כבר משבדיה, או עדיין לא?
ולא החבילה עדיין לא מגיעה.

זה קצת מנחם לראות שגם אצלכם יש את אותה בעיה...

• הוסף לסימניות
שלי גם התעכבה עד היום (אתמול היה כתוב "יצאה משבדיה")
והבוקר קיבלתי הודעה שהיא הגיעה
הזמנתי ב12.12
יש סיכוי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1471596:

נראה לי שמתאים יותר לכתוב "יום אידם"

• הוסף לסימניות
לי הבוקר עדיין כתוב כך:

מידע על פריט דואר רשום: RE740190528SE
הפריט נשלח משבדיה ב 16/12/2014

:(:mad::(:mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה