דרוש מידע דואר-יש חסד-ב"ב-פתוח בחול המועד?

• פותח הנושא chely
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אודה לתשובה!

• הוסף לסימניות
לגבי הדואר יש סניפים שפתוחים ויש סניפים שסגורים

• הוסף לסימניות
בני ברק לא ברשימה

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיודע בבירור?

• הוסף לסימניות
למישהו יש מושג?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג על שעות
הייתי היום בסניף ואמרו לי שמחר יהיה פתוח, לא בררתי שעות
כנראה לפי שעות הפתיחה של כל השנה מ-13:00,

• הוסף לסימניות
אגב, הדואר היה היום סגור אבל השקים עם כל השלל כבר עמדו בחוץ ערמות ערמות וציפו לגואל.
שקלתי לחפש את החבילה בכוחות עצמי, אך ויתרתי.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג על שעות
הייתי היום בסניף ואמרו לי שמחר יהיה פתוח, לא בררתי שעות
כנראה לפי שעות הפתיחה של כל השנה מ-13:00,
תודה על המידע, דרך אגב, הם שינו את זמן הפתיחה ל: 14:00

• הוסף לסימניות
התקשרתי עכשיו לטלפון של הדואר בשלמה המלך והוא אמר שהיום סגור ומחר פתוח מ-12:00-15:00

• הוסף לסימניות
התקשרתי עכשיו לטלפון של הדואר בשלמה המלך והוא אמר שהיום סגור ומחר פתוח מ-12:00-15:00
הייתי שם היום.
פתוח היום מ-12:00 עד 15:00, מחר סגור וביום רביעי פתוח ג"כ מ- 12:00 עד 15:00
עדכון חשוב, יש שם כמה עגלות עמוסות בשקים, והפקיד שם אומר שהם יפתחו את זה רק אחרי החג
כך שאין על מה לבנות לקבל חבילה שלא הייתה זמינה בערב החג,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה