דרוש מידע דואר מחו"ל שלא הגיע

• הוסף לסימניות
הזמנתי מעלי אקספרס. במשך כל הזמן נסתי לעקוב אחרי החבילה.
וכל הזמן הוא אמר לי שהוא נמצא במיון במודיעין.
מחכה מחכה.. ולא משתנה...
עד שיום אחד אני מקבלת הודעה שהחבילה נמצאת בדואר בעיר.
אחרי כמה ימים אני ניגשתי לקחת אותו. ושם נאמר לי שהחבילה כבר נשלחה חזרה לשולח.
יש לציין שההודעה שנשלחה אלי היא הודעה ראשונה.
וכתוב בהודעה שההמתנה היא עד שבועיים ימים.
ולא עבר שבועיים ימים.
התקשרתי לשירות לקוחות של דואר ישראל והם אמרו שיבדקו את העניין.
ואז אני מקבלת תשובה למייל שלי: שקיבלתי כמה הודעות בתאריכים שונים ולא באתי לקחת.
אשמח אם יש כאן משהו שניתקל בסיפור דומה או יש לו עצה מה עושים במצב הזה.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
פותחים סכסוך באלי אקספרס ומקבלים את הכסף בחזרה.

לתיקון העניין תשלחו פניה למבקר המדינה.

• הוסף לסימניות
לא בטוח אבל אני מניח שלא עשיתם משלוח סטנדרטי אלא CIANAO משהו כזה
להבא לעשות standarted ואיתו אף פעם לא היו לי בעיות (כמעט)

• הוסף לסימניות
מוכר מאוד
הדואר בארץ הוא גרוע ביותר, לא מבין איך הצלחת לקבל את תגובת דואר ישראל כי בד"כ אי אפשר להשיג אותם...
תפתחי סכסוך באלי אקספרס שלא ילך הכסף.
להתלונן על דואר ישראל אפשר דרך משרד התקשורת בקישור:

• הוסף לסימניות
מוכר מאוד
הדואר בארץ הוא גרוע ביותר, לא מבין איך הצלחת לקבל את תגובת דואר ישראל כי בד"כ אי אפשר להשיג אותם...
זה אומר להתייאש מהחבילה??

• הוסף לסימניות
לא בטוח אבל אני מניח שלא עשיתם משלוח סטנדרטי אלא CIANAO משהו כזה
להבא לעשות standarted ואיתו אף פעם לא היו לי בעיות (כמעט)
נכון בהחלט זה סוג ההזמנה שכתוב.
לא יודעת איפה פותחים סכסוך
לחצתי על פתיחת מחלוקת וזה מה שכתב לי.
1619107838314.png

• הוסף לסימניות
מוכר מאוד
מאיזה זמן ניתן לפתוח סכסוך?
כי כרגע הוא לא מראה לי אופציה כזאת .

• הוסף לסימניות
אפשר מייד לפתוח, אולי התרגום שם קצת יוצא משובש וכתוב סכסוך בהתהוות או משהו דומה?

• הוסף לסימניות
באתר עליקספרס שימו את הסמן של העכבר על שם המשתמש שלכם --> הקליקו על ההזמנות שלי My Orders
1619117402249.png

ליד ההזמנה שעליה אתם מעוניינים לפתוח תלונה, הקליקו צפה בפרטים View Details

1619117433216.png

בחלון ההזמנה הקליקו על פתח תלונה Open Dispute

1619117466571.png

5. בטופס התלונה בסעיף מספר 1 סמנו את האפשרות שלא קיבלתם את החבילה --> לאחר מכן באותו סעיף סמנו גם את הסיבה המפורטת לתלונה, לדוגמא: הגנת הצרכן של עליאקספרס עומדת להיגמר והחבילה עדיין לא הגיעה.

1619117508300.png

בסעיף 2 סמנו את גובה ההחזר שאתם מעוניינים לקבל, אנחנו ביקשנו החזר מלא Full Refund, מפני שהחבילה לא הגיעה

1619117546372.png

לאחר שמילאתם פרטי התלונה, עברו שנית על הטופס וודאו כי כל מה שמילאתם הוא נכון --> כעת הקליקו על שלח Submit

• הוסף לסימניות
אפשר הדרכה?
נכנסים לתפריט ההזמנות
בשורה של ההזמנה הבעייתית, נכנסים לשורה המסומנת (לא להיבהל, אתם לא מאשרים שום דבר)
1.PNG

ועוברים לחלון הבא
2.PNG

מסמנים V במשבצת השמאלית המסומנת ולוחצים על "פתח סכסוך" (אם לא קיבלתם את החבילה, לא ללחוץ בשום אופן על מה שמסומן בעיגול שחור), ופועלים לפי ההוראות

קבצים מצורפים

• 1619117586024.png
    1619117586024.png
    KB 33.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
להתקשר לעלי אקספרס?
מה המספר??
כאן יש הדרכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה