דרוש מידע דואר - פריטים מעלי אקספרס מה עושים?

• הוסף לסימניות
בסבב האחרון של ההזמנות שלחו לי את הדואר לסניפים ברמת גן שרחוקים חצי שעת נסיעה כשיש לי סניף מסירה ביש לא רחוק מהבית
זה פשוט הזוי לא שווה לי ללכת לאסוף את זה ולבזבז בוקר שלם על זה
מה עושים????????
יש פיתרון??
אנא אלופי הקניות בחו"ל עזרתכן

• הוסף לסימניות
לא יודעת, בזמן האחרון לא כל החבילות מגיעות למקום הקרוב לבית
וזה מתסכל ללכת מרחקים בשביל להביא משהו...
קרה גם שהגיעה חבילה לעיר אחרת ולי בכלל לא הגיע הודעה - ועוד יותר גרוע - היא נמסרה למשהו.
ושאני בדקתי מה קורה עם החבילה - גליתי שהיא נמסרה בעיר אחרת וכבר עבר 15 יום מהמסירה!!

השאלה היא אם יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
בסבב האחרון של ההזמנות שלחו לי את הדואר לסניפים ברמת גן שרחוקים חצי שעת נסיעה כשיש לי סניף מסירה ביש לא רחוק מהבית
זה פשוט הזוי לא שווה לי ללכת לאסוף את זה ולבזבז בוקר שלם על זה
מה עושים????????
יש פיתרון??
אנא אלופי הקניות בחו"ל עזרתכן
אתם משתמשים בהסטת דואר?
בכל אופן ניתן להבא לבקש מנציג שיעדכן בצאט באתר או 171.

• הוסף לסימניות
לכו לסניף הקרוב אליכם, פנו למישהו שקיבל שם חבילה ותשאלו אותו מס' מיקוד
מעתה והלאה, תכתבו את מס' המיקוד שנתנו לכם, ובעז"ה הדואר יגיע לסניף הנ"ל.
תנסו, ותעדכנו אם הצליח לכם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא עוזר הסטת דואר
הם לא נותנים לך אופציות
וגם מיקוד לא עוזר גם אני תמיד אבל תמיד קיבלתי ליד הבית ועכשיו הן עושים מה בא להם

• הוסף לסימניות
אולי זה גימיק מהתעשיינים הישראלים שיפסיקו לקנות בחו"ל ???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה