דוא"ל מלא

• הוסף לסימניות
הדוא"ל מלא עד אפס מקום כמעט
יש מצב להעביר הרבה הודעות לדוא"ל אחר ביחד?

• הוסף לסימניות
היה על הנושא הזה כמה וכמה אשכולות, שנתנו בהם פתרונות דיי אטרקטיביים.
תריץ חיפוש בפורום.

• הוסף לסימניות
חפשתי עד כמה שידי מגעת, ולא מצאתי
תודה על ההתיחסות

• הוסף לסימניות
במקרה הזה עברתי להודעות הישנות ביותר ומחקתי דברים
כל העיתונים / תמונות שמקבלים במייל תופסים מקום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1383580:
במקרה הזה עברתי להודעות הישנות ביותר ומחקתי דברים
כל העיתונים / תמונות שמקבלים במייל תופסים מקום
כבר מחקתי כל השטיות האלו

• הוסף לסימניות
תחפשי את כל ההודעות הגדולות שמכילות קבצים, ותורידי. (בתקוה שאת יודעת איך עושים את זה)
תנקי את האשפה.
תנקי את הספאם.
אם עדיין יש בעיה, תורידי את כל המיילים למחשב על ידי תוכנת לדואר כשלהיא (ציפור הרעם, אאוטקלוק או אחרים) ותמחקי את הכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1383672:
תחפשי את כל ההודעות הגדולות שמכילות קבצים, ותורידי. (בתקוה שאת יודעת איך עושים את זה)
תנקי את האשפה.
תנקי את הספאם.
אם עדיין יש בעיה, תורידי את כל המיילים למחשב על ידי תוכנת לדואר כשלהיא (ציפור הרעם, אאוטקלוק או אחרים) ותמחקי את הכל.
כבר עשיתי חיפוש על כל המיילים עם תמונות שאני יודע שיש בהם תמונות וכבר מחקתי
עכשיו אם אני רוצה למחוק אני חייב לעובר על כל מייל ומייל בנפרד
שיקח המון זמן, לכן שאלתי אם יש איזה עצה להעביר למייל אחר
איך אני מעביר לאאוטלק?

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש עם LARGER.

תרשמי בשרות החיפוש בגימייל:

has:attachment larger:20M

הוא יתן לך את כל המיילים שיותר גדולים מ 20 מגה.

אחרי שתמחקי את הכל תורידי ל10 M

ואם עדיין יחסר מקום אז תעברי לתוכנת דואר מקומית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1384398:
תודה נסיתי לעשות מה שמופיע באשכול
אבל האינטרנט עושה לי עכשיו בעיות אני עובד רק על פיירפוקס ועושה לי בעיות
אני מקוה שנתיב יסדר מה שיותר מהר את הבעיה באניטרנט ואוכל להעביר את זה
תודה בכל אופן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה