שיתוף > תנו לי מחמאה דובי הלך לישון:)

• הוסף לסימניות
קרדיט על הסרבל המנטה לElla האלופה!!!!!!
00 כריכה.jpg
02 אפור.jpg
03 חלום גדול.jpg
01 טאקו.jpg
04 כחול.jpg
05 מנטה.jpg
06 פרקט.jpg
07 תקריבים-01.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ברכי מהמם!!
איך שקפצת!!!
תמונות שכיף להסתכל עליהם שוב ושוב!!
שאפו על התנוחות

• הוסף לסימניות
אחת לפני האחרונה וואו
תאורה מושלמת ותנוחות מדהימות אחת אחת!

• הוסף לסימניות
וואו אלבום חתיכת השראה -
אני פחות מגיבה בד"כ לניו בורן... כי אני לא מתעסקת בזה ואני יודעת כמה זה קשה, וכמה רחוקה אני מהעולם הזה.
אבל כזה אליפות לא יכלתי להתאפק פשוט עוצר נשימה, כל תמונה מוקפד, סטיילינג מהמם, עיבוד משולם.
והעיצוב של האלבום wowww איזה קלאסי, נקי יפה.... ליגה!!!!

• הוסף לסימניות
וואו ברכי איזה כיף לראות תמונות שלך :)
כל הכבוד על התנוחות!
מאמינה שאת רואה את התתקדמות לבד--
כיף להסתכל
עריכה עדינה ויפה :)

• הוסף לסימניות
את מוכשרת ברמות
תמונות מדהימות

• הוסף לסימניות
ברכיייי
אלופה!!!
את קופצת כמה רמות מסט לסט
מושלם ומדוייק
אהבתי !!!!

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים מדהים!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
סט מושלם ברמות אחרות!
תנוחות, עיטופים, צבעים ועיצוב מהמםםםם

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים מדהים!!!!!!!!!
סט מושלם ברמות אחרות!
תנוחות, עיטופים, צבעים ועיצוב מהמםםםם
ואוווו
משגע!!!!!
אלבום מקסים!
ממיס!!
כמה רוגע!!
תנוחות מהממות
הכל כ"כ מוקפד
אלופה!
תודה על כל תגובה כאן:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה