נשמת כל חי תברך
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
איפה יש שירים שלו או סרטונים שלו שר באירועים ?
יש למישהו שירים יפים שלו ???
יש למישהו שירים יפים שלו ???
כן כן נכון מאוד אוהב את זהאגב, יש לו שיר מאוד יפה על @נשמת כל חי תברך
![]()
דובי מייזעלס ופיני מילר מרגשים: נשמת כל חי - כל רגע
לקראת ליל הסדר שבו נעמוד כולנו ונאמר את תפילת 'נשמת כל חי' מגיש הזמר החסידי דובי מייזעלס קאבר משובח לצד ילד הפלא פיני מילר ללחנו של הרשי ווינברגר 'נשמת כל חי' שבוצע לראשונה על ידי מקהלת 'יונגערליך' באלבום 'שבתדיג'. לביצוע מצטרף גם אמן הגיטרה החשמלית מוישי שוורץwww.kore.co.il
אם אשמע לידי את הצלצול ברחוב או באוטובוס, אבין שזה אתה...כן כן נכון מאוד אוהב את זה חחח עד כדי צלצול בפלאפון
אני מחפש עוד שירים יפים שלו
סגור !אם אשמע לידי את הצלצול ברחוב או באוטובוס, אבין שזה אתה...![]()
רצת להחליף צלצול עכשיו??סגור !![]()
לא !רצת להחליף צלצול עכשיו??
מאוד מעונייןיש לי משהו מאירוע משפחתי שאחד האורחים הסריט והאיכות בהתאם.
אם זה מעניין אתכם, אוכל להעלות אותו יותר מאוחר.
רק עכשיו שלחו לי את זה.מאוד מעוניין
תודה
אם אפשר לשלוח למייל זה asdnfnfnfnf @ gmail.comרק עכשיו שלחו לי את זה.
אני מעדיפה לא להעלות את זה לכאן כי רואים גם חלק מהאורחים.
אם יש לכם דרך אחרת שאני אשלח לכם, תודיעו לי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים