כללי דוגמאות הלוגו

• הוסף לסימניות
מצורפים קבצי לוגו לחברה יזמית המעסקת בשיווק פרוייקטים לבניה ולמסחר.

נא חוודת דעתכם המקצועית !!

קבצים מצורפים

• לוגו שות גני טל אשדוד2.jpg
    KB 206.8 · צפיות: 14
  • לוגו שות גני טל אשדוד3.jpg
    KB 193.6 · צפיות: 14
  • לוגו שות גני טל אשדוד4.jpg
    KB 201.5 · צפיות: 11
  • לוגו שות גני טל אשדוד5.jpg
    KB 180.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אהבתי את השני בראשון רק מפריעה לי הכתב של הסלוגן אולי למילים היוקרה של היום תשני פונט וכך תשלבי עבר הווה..
וכן אהבתי את השני בשני

• הוסף לסימניות
היה כאן מישהו (לא זוכרת את הניק שלו) שהכין לוגו בדיוק עם אותם הבניינים על רקע שחור...זה בול אותו הדבר.גם היה יוקרתי כזה...אם אני לא טועה,הוא גם הכין אותם...
בכל אופן,זה מאד יפה.
הכי אהבתי את הקבוצה השניה - את הראשון מבין השניים.(זה עם הפרח ירוק בהיר).
שיהיה בהצלחה...!

---
עריכה:מצאתי,מתנצלת,זה ממש היה נראה לי אותו דבר...דומה :)
של הרשל'ה

• הוסף לסימניות
הראשון הירוק והרביעי נראה לי הכי יפה

• הוסף לסימניות
הראשון הכי משדר אמינות וביטחון (הכי חשוב כשקונים דירה על נייר)

• הוסף לסימניות
הטיפוגרפיה באופציה העליונה של הקובץ ראשון נהדרת. משדרת את ערכי המותג יותר טוב מהדוגמאות האחרות.
באיור יש עוד מה לטפל. בסיסי מדי. אפילו בתחום הנדל"ן יש מקום למעט יותר תחכום (כפי שאת יכולה לראות בדוגמה המצויינת שהביאו, ואגב, אני לא חושבת שזה דומה. ברוב הלוגואים של חברות הנדלן יש בניינים, SO?). הייתי גם מעלה אותו למעלה, הוא חונק את הטיפוגרפיה.

• הוסף לסימניות
השני בירוק בהיר.

השם הזה עם "שות" די מעצבן אין מצב לוותר על ה"שות"?

• הוסף לסימניות
איזה מגניב!
אני גרה במושב גניטל (תובב"א)!
אז עכשיו תהיה גם שכונה?
יפה...

• הוסף לסימניות
עבודה יפה,
אני נוטה יותר לסגנון הראשון באופציה ראשונה או שניה.

• הוסף לסימניות
הראשון, על שלל הואריציות שלו, היה נראה לי (עדיפות לשילוב הירוק). אבל מה לעשות, הסלוגן לא מסתדר עם זה: רבי הקומות הללו, הם לא "הגודל של פעם". אולי תשני:"הגודל של היום, היוקרה של פעם"...;)

• הוסף לסימניות
הראשון מאד יפה אך דווקא התחברתי לסגנון הציור של השלישי ,כמובן שצריך לעבד אותו יותר

נ.ב הלוגו של הרשלה מדהים

• הוסף לסימניות
זה לא ענין של מה יותר יפה הלוגואים משדרים דברים שונים.
הראשון מסמל חברה מבוססת לא חדשה.
השני סתאם קיטצ'י (בעיני).
השלישי יותר עדכני וחברה חדשה (עדיין כמובן צריך טיפול.)
והרביעי יותר סגנון אינטרנטי.

אם יהיה ברור מה הלוגו רוצה לשדר ממילא יהיה לך את הכיוון שלעבוד עליו.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לאור בחירתכם נא הצעות לשיפור

לאור בחירתכם בלוגו הראשון המשדר יוקרה ויציבות, נא הצעות נוספות לשיפור.

קבצים מצורפים

• לוגו שות גני טל אשדוד יוקרתי.jpg
    KB 148.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
השני ב 16#
פנטסטי!!
כדאי לנסות את הקו הירוק עם המעוין בחום--אדמה

• הוסף לסימניות
אם אתה מכניס את הסלוגן תחת הלוגו,
נראה לי שנכון להחליף את הסדר:
הגודל של פעם, היוקרה של היום.
(ואולי לנסח משהו שנשמע טוב יותר בכל...)

• הוסף לסימניות
אם מדובר בחברה יוקרתית, אז כולנו יודעים שדשא הוא בצבע ירוק לגווניו, לדעתי האופציה השלישית בראשון היא קולעת בול למטרה!

בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה