- הוסף לסימניות
גרפיקאים/גרפיקאיות נכבדים
אני מתעתדת להוציא בקרוב ספר בנושא עיצוב המקיף את יסודות העיצוב.
מעבר לדוגמאות מכל העולם ומכל מני תחומים חשבתי לשתול דוגמאות ייחודיות של מעצבים טובים משלנו.
הספר נותן דגש על עיצוב , עיצוב אמנותי וסגנונות עיצוביים
כך שכל סגנון יכול להתחבר.
אשמח אם תשתפו אותי בדוגמאות של דברים טובים שעיצבתם ושיכולים להיות מוצגים כדוגמא (ללא זכויות יוצרים אני מציגה כדוגמא ולא אעשה שימוש אחר כמובן אך שהלקוח שלכם לא יתבע אותי שהדגמתי על עבודתו). תחת כל עבודה ארשום את שם המעצב ובסוף הספר שם המעצב+מייל להתקשרות (פרסומת חינם!)
מעצבים שאשתמש בדוגמאות שלהם בכמות של מעל ל10 דוגמאות יקבלו את הספר בחינם!
הספר מתעתד להיות מופץ בין אמנים, מעצבים, מורים לעיצוב, סטייליסטים ובין אנשים שאוהבים דברים יפים...
פתחתי לספר מייל מיוחד ואשמח אם תשלחו לי דוגמאות: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אל תשכחו לציין את פרטיכם כולל מייל אישי למקרה הצורך.
אני מתעתדת להוציא בקרוב ספר בנושא עיצוב המקיף את יסודות העיצוב.
מעבר לדוגמאות מכל העולם ומכל מני תחומים חשבתי לשתול דוגמאות ייחודיות של מעצבים טובים משלנו.
הספר נותן דגש על עיצוב , עיצוב אמנותי וסגנונות עיצוביים
כך שכל סגנון יכול להתחבר.
אשמח אם תשתפו אותי בדוגמאות של דברים טובים שעיצבתם ושיכולים להיות מוצגים כדוגמא (ללא זכויות יוצרים אני מציגה כדוגמא ולא אעשה שימוש אחר כמובן אך שהלקוח שלכם לא יתבע אותי שהדגמתי על עבודתו). תחת כל עבודה ארשום את שם המעצב ובסוף הספר שם המעצב+מייל להתקשרות (פרסומת חינם!)
מעצבים שאשתמש בדוגמאות שלהם בכמות של מעל ל10 דוגמאות יקבלו את הספר בחינם!
הספר מתעתד להיות מופץ בין אמנים, מעצבים, מורים לעיצוב, סטייליסטים ובין אנשים שאוהבים דברים יפים...
פתחתי לספר מייל מיוחד ואשמח אם תשלחו לי דוגמאות: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אל תשכחו לציין את פרטיכם כולל מייל אישי למקרה הצורך.
הנושאים החמים