כללי דוגמאות לקורות חיים מעוצבים

• הוסף לסימניות
אני רק יכולה לומר כמעסיקה, שקורות חיים של מעצבת בWORD בפונט DAVID זו פסילה מיידית מבחינתי.
המינימום שבמינימום זה קורות חיים בקובץ PDF, פונט מעוצב-נעים-וקריא, טיפוגרפיה מטופלת, עימוד נעים. מעל זה, אם תהיה קריצה עיצובית קלילה ולא מתאמצת מדי, זה יוערך.

• הוסף לסימניות
---

קבצים מצורפים

• m_1249230087846.jpg
    KB 109.3 · צפיות: 136
  • m_1249230089741.jpg
    KB 89.4 · צפיות: 104
  • m_1249230092004.jpg
    KB 124.4 · צפיות: 93
  • m_1249230095016.jpg
    KB 161.2 · צפיות: 89
  • m_1249230097993.jpg
    KB 166.1 · צפיות: 83
  • m_1249230100093.jpg
    KB 109.9 · צפיות: 75
  • m_1249230103771.jpg
    KB 211.5 · צפיות: 91
  • m_1249230105960.jpg
    KB 69.3 · צפיות: 79
  • m_1249230109459.jpg
    KB 195.5 · צפיות: 75
  • m_1249230111899.jpg
    KB 121.5 · צפיות: 88
  • הוסף לסימניות
ועוד כמה

קבצים מצורפים

• m_1249230113945.jpg
    KB 96.1 · צפיות: 85
  • m_1249230115503.jpg
    KB 41.7 · צפיות: 69
  • m_1249230117734.jpg
    KB 123.5 · צפיות: 65
  • m_1249230120776.jpg
    KB 167.5 · צפיות: 58
  • m_1249230122753.jpg
    KB 101.8 · צפיות: 65
  • m_1249230125193.jpg
    KB 131 · צפיות: 70
  • m_1249230128594.jpg
    KB 190.9 · צפיות: 83
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;1266629:
אני רק יכולה לומר כמעסיקה, שקורות חיים של מעצבת בWORD בפונט DAVID זו פסילה מיידית מבחינתי.
המינימום שבמינימום זה קורות חיים בקובץ PDF, פונט מעוצב-נעים-וקריא, טיפוגרפיה מטופלת, עימוד נעים. מעל זה, אם תהיה קריצה עיצובית קלילה ולא מתאמצת מדי, זה יוערך.

כשלמדתי קאוצ'ינג עיסקי, לימדו שם לשלוח קורות חיים בעיצוב מעניין או מינימלי.
כיום- כבוחנת עובדות לפי העסקתן זה מאוד משפיע- משהו מעין דעה קדומה שלילית או חיובית- תלוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1266638:
אני לא יודע אם אלו העיצובים הגרועים, או סתם תחושת מחנק מה"יצירתיות"
מה שבטוח זה שאם אני הייתי ממיין את קורות החיים הללו, הם היו מושלכים לפח האשפה באופן מיידי.
זה פשוט שימוש לא נכון במדיה
זה כמו לעצב הזמנה לחתונה, ולהוסיף בגב ההזמנה "למכירה: סובארו 2009 מזגן, ח"ח, מנעול הגה, טסט לשנה"
קו"ח צריכים להיות נקיים ומסודרים, ובעיקר לתת מידע שימושי למי שצריך לקרוא אותם.

• הוסף לסימניות
אני קוראת את כל האשכול...
פתאום אני שמה לב שהאשכול התחיל בשנת 2010 :eek:
בכל אופן תודה על הרעיונות...:)

• הוסף לסימניות
אני שמעתי בפרוש מבעלת משרד פרסום שקורות חיים היא מצפה למשהו קריאייטיבי, לא שגרתי, למשרה הזו לא צריך את הרשמי ולפי הכללים.
(כמובן, בגבול הטעם הטוב.) וסתם כך, טוב להכניס את הקו"ח כחלק מהתיק עבודות. ככה המעסיק פותח קובץ אחד וגמרנו

• הוסף לסימניות
היום מקובל ליצור מצגת אינטרקטיבית שמשלבת את קורות החיים והתיק עבודות עם קונספט כללי שמתווה את כל המצגת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1266773:
היום מקובל ליצור מצגת אינטרקטיבית שמשלבת את קורות החיים והתיק עבודות עם קונספט כללי שמתווה את כל המצגת

הצילצול היה בטעות...
לא לכולם יש את הזמן לשבת ולראות מצגת...
אגב, מצגת האינטרקטיב נפתחת רק באקרובט לא?!

• הוסף לסימניות
קורות חיים כמו שמובאים בדוגמאות כאן הם פשוט גרועים
אני כזה קו"ח מדפדפת הלאה. למי יש ראש להתחיל לסובב את הדף ולנסות לקרוא??
כן חשוב שזה יהיה אסטטי, בפונט מקצועי, טיפוגרפיה טובה. אבל שישאר מסמך אינפורמטיבי,
ולא מיזם קריאייטיבי.. לכל דבר יש את הזמן והמקום שלו

מה שהיה חשוב לי, בעיקר, כשקיבלתי קו"ח,
זה הפרטים האישיים, מקום לימודים פחות קריטי, אבל בעיקר ניסיון תעסוקתי וכמובן תיק עבודות אמיתי, לא מהלימודים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1266997:
מה שהיה חשוב לי, בעיקר, כשקיבלתי קו"ח,
זה הפרטים האישיים, מקום לימודים פחות קריטי, אבל בעיקר ניסיון תעסוקתי וכמובן תיק עבודות אמיתי, לא מהלימודים.

למה לא תיק עבודות מהלימודים??
בדרך כלל מי שמחפשת עבודה זו מי שמסיימת את הלימודים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1267053:
למה לא תיק עבודות מהלימודים??
בדרך כלל מי שמחפשת עבודה זו מי שמסיימת את הלימודים...

העבודות יכולות להיות בחלקן מהלימודים, אבל יש חיסרון גדול בתיקי עבודות הזועקים "סטודנטיאליות" ומלאים בעבודות ממבחני מה"ט למיניהם, שאינם משקפים שום זיקה לאופן שבו מעצבים באמת בעולם האמיתי עבור לקוחות אמיתיים.

עם זאת, כשהעבודות טובות, הן טובות.
אישית "קטפתי" עובדת מצויינת ישירות מסיום מסלול הלימודים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;1267061:
העבודות יכולות להיות בחלקן מהלימודים, אבל יש חיסרון גדול בתיקי עבודות הזועקים "סטודנטיאליות" ומלאים בעבודות ממבחני מה"ט למיניהם, שאינם משקפים שום זיקה לאופן שבו מעצבים באמת בעולם האמיתי עבור לקוחות אמיתיים.

עם זאת, כשהעבודות טובות, הן טובות.
אישית "קטפתי" עובדת מצויינת ישירות מסיום מסלול הלימודים.

מסכימה אתך חלקית
לפעמים ישנה תלמידה שמשקיעה בלימודים שלה ובש"ב
רואים זאת ישר בתיק העבודות...
ולפעמים להפך...
אבל לשלול את כולן, לדעתי זה ממש לא נכון לנהוג כך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1267066:
מסכימה אתך חלקית
לפעמים ישנה תלמידה שמשקיעה בלימודים שלה ובש"ב
רואים זאת ישר בתיק העבודות...
ולפעמים להפך...
אבל לשלול את כולן, לדעתי זה ממש לא נכון לנהוג כך...

נאמר כך -
מבין תיקי עבודות רבים שראיתי, רוב הסטודנטיאליים שבהם לא היו בשלים מספיק, והיתה ניכרת חוסר מודעות רבה למתרחש ב'עולם האמיתי' וחוסר הכנה מתאימה של המוסדות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;1267067:
נאמר כך -
מבין תיקי עבודות רבים שראיתי, רוב הסטודנטיאליים שבהם לא היו בשלים מספיק, והיתה ניכרת חוסר מודעות רבה למתרחש ב'עולם האמיתי' וחוסר הכנה מתאימה של המוסדות.

הקטע של ההכנה של המוסדות
בהחלט מזעזע!
מניסיון מר...

• הוסף לסימניות
למה לא מהלימודים?
כי תיק עבודות מהלימודים אף פעם לא משקף את היכולות האמיתיות
קרה לי, כמה פעמים, שראיתי תיקי עבודות יפיפיים,
אבל בעבודה בשטח - גורנישט, לא נראה שזו אותה אחת!
את התיק עבודות של הלימודים, יכול להיות שזה לוגו שהיא עבדה עליו 3 חודשים, והמורות כיוונו אותה, וקצת עזרו לה וכו' וכו', שאם היא היתה באה למשרד והיתה צריכה לעשות את אותו דבר זה פשוט לא היה זה..
אני רציתי כאלה ש'בשלות' כבר, שעבדו גם לבד, עצמאיות/שכירות, שהתנסו בעבודה על אמת והצליחו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1266997:
קורות חיים כמו שמובאים בדוגמאות כאן הם פשוט גרועים
אני כזה קו"ח מדפדפת הלאה. למי יש ראש להתחיל לסובב את הדף ולנסות לקרוא??
כן חשוב שזה יהיה אסטטי, בפונט מקצועי, טיפוגרפיה טובה. אבל שישאר מסך אינפורמטיבי,
ולא מיזם קריאייטיבי.. לכל דבר יש את הזמן והמקום שלו

כל מילה!
במקרה הזה השקעת יתר היא חיסרון...

עדיף תיק קריאייטיבי וקורות חיים מסודרים :)

• הוסף לסימניות
ההבדל בין קו"ח מעוצבים לקריאייטיביים נעוץ בסוג הסטודיו/המשרד.
כשם שלסטודיו לעיצוב - הסינון הטרום ראשוני הוא בעיצוב החזותי - הכמובן מינילסטי,
לעבודה בקריאייטיב - קו"ח עם נגיעה מלוחלחת היא לדעתי חובה בסיסית.

ואם כבר,
לאחרונה יצא לי לשלוח קו"ח למשרת קריאייטיב. הקו"ח היו בסגנון קריאייטיבי (אם כי בצורה מאופקת ומעודנת).
אעלה את זה לשיתוף בפורום כאן לאחר שיחל על הקו"ח חוק ההתיישנות - עוד שבע שנים ב"נ.

• הוסף לסימניות
אז מה בתכלס?
לי היה קורות חיים סופר קריאיטבייות ף מקום עבודה אחד שעבדתי בו אמר לי שזה הפוש שלקח אותי מבין עוד כמה
ולאחרונה התיעצתי עם חברה שעובדת בתפקיד בכיר באחד המשרדי פרסום , והיא אמרה שבלי למרוח אותי , יותר מקצועי ומשכנע קורות חיים מסודרים ולא מגנביים ומקוריים .
ווהמקום להתמרח עם פוטושופ זה בתיק עבודות ( למרות שהקורות חיים היו על טהרת האילוסטירטור :) )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה