דוגמאות צביעה

• הוסף לסימניות
לפני כמה זמן ג'קי העלה לכאן קוים לפרוייקט חדש שלו, כל כך נהנתי מהם שלא יכלתי להתאפק מלצבוע אותם.

• הוסף לסימניות
לדעתי השמאלי (הירקרק) מעולה וקולע לניחוח האירופאי של ג'קי, הימני (האדמדם) -פחות.

• הוסף לסימניות
כן, מסכים. למעשה זה שני קומיקסים שונים.

• הוסף לסימניות
שילוב מצח!!! אתה נהדר...
צבעוניות נקייה.

• הוסף לסימניות
רון, אהבתי מאוד את הצביעה שלך ממש "חלומית".

• הוסף לסימניות
מדהים!!
רמה גבוהה מאד!

כמה זמן לוקח לצבוע כזה דבר?

• הוסף לסימניות
קשה לי לדעת בדיוק, בסגנון חדש אני קודם משחק עם הרבה אופציות, עד שמשהו נראה לי מתאים.
וגם לעמוד הזה יש לי שלוש ורסיות. אבל בגדול בין שעה וחצי לשעתיים וחצי-שלוש. בסגנון כזה, שהוא די מורכב.

• הוסף לסימניות
נ ה ד ר!
חגיגה לעיניים!!!
העמוד הירוק מדהים. השני גם. יפה לראות את האווירה- הגוון- השולטת לאורך העמוד כולו!

תמשיכו ליצור ולשתף!
ים הצלחות

• הוסף לסימניות
WOW! מדהים! באיזה תוכנה צבעת- בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
במנגה ופוטושופ. משולב, קופץ מאחד לשני.
הקובץ פתוח בשניהם במקביל, וכל שינוי אני שומר וזה מתעדכן בשני (בלחיצה על F12)
חשוב לזכור - את השמירה הסופית לעשות דרך פוטושופ, כי מנגה משבש את הגדלים והרזולוציות לפעמים.

• הוסף לסימניות
שיטה שאתה המצאת? מדהים!
סליחה עוד שאלה עם איזה רזולוציה אתה עובד ובאיזה אתה שומר סופית?

• הוסף לסימניות
על פי רוב אני עובד על 300dpi, בקובץ psd.
בסוף אני שומר או ב-png או ב- jpg. באיכות גבוהה, אחת מתחת להכי גבוהה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה