דוגמא לעיבוד מקצועי של צילום מקצועי

• הוסף לסימניות
בהמשך לשיחה שהיתה כאן: האם תמונה טובה נדרשת רק לצילום מקצועי, או שכל תמונה זקוקה לטיפול בפוטושופ.
להלן דוגמאות למוצרים שצולמו (ללא ספק) באיכות בינלאומית... אך עברו עוד טיפול מקצועני ורציני בפוטושופ. אם תפתחו את התמונה בפוטושופ תוכלו לראות בחלון ה-path חלק מהאיזורים שעברו טיפול ושאף צוירו.

קבצים מצורפים

• פדני שעון מייקל קורס מחיר 1,640 שח צילום גיא בוכלטרMK5389.jpg
    KB 937.2 · צפיות: 8
  • Copy of clinique superbalanced powder makeup 225 ils for 18g photo dan lev .jpg
    2.4 MB · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
לשאול עכשיו איפה הקובץ עם השכבות?

• הוסף לסימניות
תפתח את הקובץ JPG בפוטושופ ותראה את ה-path

• הוסף לסימניות
אני פתחתי ולא ראיתי וזה דווקא מעניין

• הוסף לסימניות
בתמונה השניה כל המראה היא גרדיאנט,
הם בעצם הורידו את כל ההשתקפות שהיתה אמורה להיות מתוקף המציאות.

• הוסף לסימניות
דוגמאות מצויינות שאפשר ללמוד מהן הרבה...

התמונה הראשונה צולמה היטב ועם זאת נלקחה מראש האפשרות לבצע שיפוץ/ריטוש בכדי לשוות לזה מראה מושלם (מידי מושלם לטעמי, כמעט הדמיה תלת מימד).
למרות שטכנית אפשר להגיע לתוצאה הזו גם בצילום לבדו, זה קשה ודורש הרבה הכנה,אבל אפשרי.
זה כנראה השיקול של הצלם, על מה מראש אני לא מתאמץ כי הרבה יותר קל לבצע בריטוש פשוט ומה חייב להתבצע בתהליך הצילום.

בתמונה השניה, אני לא יודע להגיד אם נשאר משהו מהתמונה המקורית,שכן כמעט הכל עבר ריטוש מאסיבי, גארדיאנטים והחלקות,
אפילו השתקפויות נכונות לא נשארו, כלומר גם מה שבמציאות צריך להיות, לא קיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;566896:
דוגמאות מצויינות שאפשר ללמוד מהן הרבה...

התמונה הראשונה צולמה היטב ועם זאת נלקחה מראש האפשרות לבצע שיפוץ/ריטוש בכדי לשוות לזה מראה מושלם (מידי מושלם לטעמי, כמעט הדמיה תלת מימד).
למרות שטכנית אפשר להגיע לתוצאה הזו גם בצילום לבדו, זה קשה ודורש הרבה הכנה,אבל אפשרי.
זה כנראה השיקול של הצלם, על מה מראש אני לא מתאמץ כי הרבה יותר קל לבצע בריטוש פשוט ומה חייב להתבצע בתהליך הצילום.

בתמונה השניה, אני לא יודע להגיד אם נשאר משהו מהתמונה המקורית,שכן כמעט הכל עבר ריטוש מאסיבי, גארדיאנטים והחלקות,
אפילו השתקפויות נכונות לא נשארו, כלומר גם מה שבמציאות צריך להיות, לא קיים.
האמת היא ששתי התמונות נותנות יותר תחושה של הדמיה ובניה אפילו באילוס...(!) מאשר צילום.
יתכן שהיה צילום טוב, כבסיס לבניית ההדמיה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה